Bram Verhoeven
Senior Vice President, Regional Head Northern Europe

Prologis Bram Verhoeven

Bram Verhoeven, Senior Vice President en Regional Head Northern Europe, is verantwoordelijk voor de hele regioportefeuille. Hij houdt zich bezig met verhuur en beheer van acquisities en ontwikkelingsposities in deze landen. Verhoeven geeft sinds 2011 leiding aan de Beneluxmarkt, die inmiddels van 600.000 vierkante meter is toegenomen tot 2,2 miljoen. In 2016 kreeg hij ook de leiding over Zweden, een markt die hij uitbouwde van 380.000 tot 500.000 vierkante meter. In 2018 werd hij Regional Head Northern Europe. 

Voordat hij als Country Manager werd aangesteld was Verhoeven Market Officer voor Nederland en Leasing Officer voor de regio’s Centraal en West-Nederland. Hij begon zijn loopbaan bij Prologis in 2006 als management trainee.

Verhoeven heeft ervaring met ontwikkeling, acquisitie en verhuur. Hij hecht aan uitstekende relaties met businesspartners, zoals gemeenten, leveranciers, investeerders en klanten. Met die aanpak heeft hij in de Benelux een uitstekende reputatie opgebouwd, getuige onder meer zijn verkiezing tot meest invloedrijke vastgoedprofessional in de top 100 van PropertyNL.

Voordat hij bij Prologis kwam werkte Verhoeven een jaar bij een bedrijfsmakelaar in de regio Schiphol. Hij behaalde een master vastgoedmanagement en ‑ontwikkeling aan de Technische Universiteit Eindhoven en een bachelor Building Business aan Avans Hogeschool Tilburg. Hij is lid van de Britse Royal Institution of Chartered Surveyors.