Gewaardeerde relatie

Met plezier nodigen we u uit voor de Prologis GET TOGETHER op donderdag 13 september om 16.00 uur. De altijd gezellige bijeenkomst om met uw collega’s uit de logistiekvastgoedsector bij te praten, te eten en te lachen op het schitterende landgoed Wolfslaar in Breda.

Dit jaar niet de klassieke spreker maar een geweldige illusionist van wie u het optreden echt niet mag missen! Victor Mids is illusionist en arts. Met deze combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Laat u meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk bent u af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk uw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.

De middag worden afgesloten met een buffetdiner bereid door de koks van de Manoir. Dit is een uitstekende gelegenheid om onze andere gasten te ontmoeten en van gedachten te wisselen over de markt.

Het Prologis Beneluxteam en ikzelf kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.

Tot donderdag 13 september in Breda!

 

Bram Verhoeven, SVP Regional Head Northern Europe

Bram Verhoeven,
SVP Regional Head Northern Europe