Gewaardeerde relatie

Graag nodigen we u uit voor de Prologis GET TOGETHER op donderdag 19 september 2019 om 16.00 uur. Ook dit jaar hebben we het verfijnde restaurant van 'Landgoed Wolfslaar' in Breda uitgekozen voor ons geliefde netwerkevenement. Het wordt een interessante en leuke bijeenkomst met volop mogelijkheden om met collega's uit de sector bij te praten.

Dit jaar hebben we een mooi amusementsprogramma voor u samengesteld. Cabaretier Guido Weijers zal u met een humoristische theatervoorstelling even uit de hectische dagelijkse gang van zaken halen. Al meer dan 15 jaar is hij een van de beste Nederlandse cabaretiers. In Nederland is Guido Weijers vooral bekend om zijn oudejaarsconferences, waarin hij op kritische wijze intelligent en humoristisch commentaar levert op actuele onderwerpen.

De middag wordt afgesloten met een dinerbuffet, bereid door de uitstekende koks van het restaurant. Dit is tevens een mooie gelegenheid om andere gasten te ontmoeten en de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt te bespreken.

Het team Prologis Benelux kijkt uit naar uw komst.

Tot donderdag 19 september in Breda!

 

 

Sander Breugelmans

Sander Breugelmans
VP, Country Manager Benelux