We will find a location to match your needs

We begrijpen uw wensen

De leasingspecialisten van Prologis weten precies wat u wilt: hoogwaardige logistieke bedrijfsruimte op de perfecte locatie. Samen met onze property management teams loodsen onze medewerkers u soepel door alle stappen van het huurproces, van verkennend gesprek tot en met het sluiten van de deal. We zetten ons volledig in om een locatie te vinden die aan uw eisen voldoet.

Naast onze eigen experts schakelen we ook onze makelaar-partners in om geschikte locaties te vinden. We bieden u in alle openheid alle informatie die u nodig heeft om de beste beslissing te nemen: locatieplattegronden, brandbeveiligingsplannen, verbouwingsplannen en verdeelsleutels van bijkomende kosten.

Clear Lease™

Hoe werkt Clear LeaseTM?

Klanten geven de voorkeur aan een transparant leaseproces met meer zekerheid. Zo is Clear Lease ™ ontstaan. Degenen die onze faciliteiten snel en nauwkeurig gebruiken, begrijpen hoe huurvoorwaarden de bedrijfsvoering beïnvloeden.

Ze verliezen niet langer tijd om de jaarlijkse uitgaven te controleren, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan het laten groeien van hun bedrijf.

Ontdek meer in onze Clear Lease ™ -video.

Contact

Gina Helmold

Gina Helmold
Prologis Benelux Management
+31 20 655 1916
[email protected]

Marijn van den Heuvel

Marijn van den Heuvel
Prologis Benelux Management
+31 20 655 1945
[email protected]