Bram Verhoeven benoemd tot nieuwe Regional Head Northern Europe

Bram Verhoeven is aangesteld als Regional Head Northern Europe. Hij is de opvolger van Thomas Karmann, die de functie de afgelopen zes jaar bekleedde.

Verhoeven is op 1 juli 2018 in zijn nieuwe rol begonnen. Hij geeft nu leiding aan alle activiteiten van Prologis in de Benelux, Duitsland en de Nordics, waaronder de ontwikkeling van vastgoed, klantrelaties en het aansturen van lokale ontwikkelingsteams. Hij is ook verantwoordelijk voor de prestaties van alle vastgoedobjecten die in de regio Noord-Europa in gebruik zijn. “Ik zie uit naar de nieuwe taken en uitdagingen in mijn nieuwe rol als Regional Head Northern Europe,” zegt Verhoeven. “Ik heb de markten en teams de afgelopen jaren goed leren kennen. We gaan samen de kansen pakken die deze sterke markt te bieden heeft.”

Verhoeven kwam in 2006 bij Prologis in dienst. Hij was sinds 2011 verantwoordelijk de Benelux en kreeg in 2016 ook de leiding over de Nordics markt. “Bram is zeer getalenteerd en vervult echt een voorbeeldfunctie. Ik ben ervan overtuigd dat hij zich zal bewijzen als een uitstekende leider van onze business in Noord-Europa,” zegt Ben Bannatyne, President van Prologis Europe. “En ik dank Thomas voor zijn geweldige bijdrage aan het succes van Prologis in Noord-Europa, en zijn enorme inzet voor ons bedrijf.”

Related Features