Prologis kondigt de benoeming aan van Frederik Mertens als Capital Deployment & Leasing Director Benelux en Joris Van Mol als Real Estate & Customer Experience Manager Benelux. Zij zullen de nabijheid bij lokale klanten verder versterken als sleutelelement in de aanhoudende groeistrategie van Prologis in België.

Frederik Mertens & Joris van Mol

"De komst van Frederik en Joris bij Prologis bevestigt onze strategische wens om verder uit te breiden in België en dichter bij onze klanten te komen met een sterk lokaal team," zegt Sander Breugelmans, Senior Vice President Regional Head Northern Europe van Prologis. "Het is van cruciaal belang om nog beter en sneller te kunnen anticiperen en reageren op de lokale vraag en behoeften. We zullen kunnen profiteren van hun ruime ervaring en competenties om onze expansie in de Benelux voort te zetten."

Mertens zal Prologis' leasing en capital deployment activiteiten in heel België leiden. Hij zal zich toespitsen op het identificeren en ontwikkelen van nieuwe opportuniteiten voor klanten in België, om hen te blijven voorzien van logistieke faciliteiten en strategische hubs. Frederik heeft meer dan 20 jaar ervaring en bekleedde al verschillende functies bij CBRE Global Investors, Cushman & Wakefield en meer recent bij Beerens Real Estate.

"Ik ben erg trots om vandaag Prologis te vervoegen," zei Frederik Mertens. "Door mijn kennis van de lokale markt en mijn netwerk zal ik een effectieve toegevoegde waarde leveren aan onze klanten en de groei van ons bedrijf."

Joris Van Mol zal deel uitmaken van het Real Estate & Customer Experience team in de Benelux en de Belgische vastgoedportefeuille en klantenopvolging beheren. De Antwerpenaar werkte de voorbije tien jaar in de vastgoedsector in België. Hij werkte eerst in verschillende functies bij de SCMS-Ceusters Group, voordat hij het Cobelpro-team vervoegde als vastgoedbeheerder.

"Ik heb altijd voor Belgische vastgoedbeheerders gewerkt", voegt Joris Van Mol eraan toe, "ik ben heel blij dat ik terug kan keren naar de logistieke sector en aan de slag kan bij de internationale marktleider, om op deze manier mijn lokale expertise in te brengen in de behoeften van hun klanten in België".  

Prologis Willebroek DC2 foto Corné Bastiaansen-0681
Prologis Willebroek DC2. Foto door Corné Bastiaansen
Ouder artikel
DB Schenker verdubbelt magazijnfaciliteit met huur van Prologis Fokker Logistics Park DC3D

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.