AMSTERDAM (26 january 2017) – Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag een afgesloten huurovereenkomst aan voor 20.000 vierkante meter in Tongeren (België) met de Europese leider in verpakkingsmaterialen Rajapack.

De huurovereenkomst heeft betrekking op een bestaand pand op Prologis Park in Tongeren. Rajapack verzorgt vanuit hier de distributie voor de Beneluxmarkt alsmede voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken. Prologis heeft in Tongeren al twee distributiefaciliteiten volledig verhuurd met een totale omvang van 37.000 vierkante meter. Maar nu is, met deze overeenkomst, alle ruimte verhuurd. Er bestaat nog wel de mogelijkheid om voor 18.000 vierkante meter uit te breiden.

Wido Bourel, general manager van Rajapack Benelux: “Rajapack heeft in 2016 fors geïnvesteerd in nieuwe producten. Naast verpakkingen, ook materiaal en toebehoren voor de warehouse en een heel modieus gamma voor boetieks en e-commerce. De aanzienlijke groei in producten en omzet vertaalt zich in een behoefte aan onmiddellijke nieuwe warehousecapaciteit.”

Bram Verhoeven, country manager Prologis Benelux over de uitbreiding: “Met deze overeenkomst hebben we onze volledige portefeuille in Oost-België verhuurd. We zijn zeer content over de samenwerking met Rajapack waarmee we op internationaal niveau al geruime tijd partners zijn.”

Prologis is naast Tongeren ook actief in Luik, waar het halverwege 2016 voor het schoenenmerk Skechers een gloednieuw warehouse van 55.000 vierkante meter opleverde.

In de Benelux is Prologis sinds 31 december 2016 eigenaar van ruim 1,9 miljoen vierkante meter aan logistiek vastgoed.

MEDIA CONTACT

Noord-Europa
België, Nederland, Duitsland, Zweden
Danielle van der Lem, Marketing & Communications Manager NER
+31 20 655 6638
[email protected]
Amsterdam, Nederland

OmnicomPublicRelationsGroup
Eline Badoux
+31 (0)6 4410 4008
[email protected]

Nieuwer persbericht
Prologis sluit contracten voor de nieuwbouwontwikkeling van ruim 80.000 vierkante meter distributiecentra

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.