Loading...
Belgium

België

Markten

Corridor Antwerpen-Brussel
Sluiten
Markt Antwerpen

Corridor Antwerpen-Brussel

De haven van Antwerpen is een van de belangrijkste motoren van de Belgische economie en een knooppunt voor overslag en transport van droge bulkgoederen, vracht, chemicaliën en olieproducten. Het is de tweede vrachthaven van Europa en een van de belangrijkste logistieke centra in de wereld. De corridor Antwerpen–Brussel is daarmee een essentiële schakel van de Europese E19, die van Amsterdam naar Parijs loopt.

Bezoek marktpagina
Corridor Antwerpen-Luik
Sluiten
Markt Luik

Corridor Antwerpen-Luik

De oude universiteitsstad Luik speelt een centrale rol in de 21e-eeuwse Europese economie. Mede dankzij de hoogopgeleide bevolking hebben zich een aantal vooraanstaande biotechnologische en ICT-bedrijven in de stad gevestigd. Luik is via de E313 en het Albertkanaal verbonden met Antwerpen. Deze corridor is een belangrijke logistieke ader.

Bezoek marktpagina

Prologis in België

Prologis is actief op zes kernlocaties verspreid over heel België en bedient klanten met industriële distributiefaciliteiten op strategische logistieke hubs die Antwerpen verbinden met de rest van Noord-Europa. Onze bezittingen in België omvatten onder meer een aantal van de modernste industriële distributiecentra in de regio. Daarnaast beschikt Prologis over eigen grond voor projectontwikkeling.

Cijfers over Prologis in België

  • 420 Duizend vierkante meter industrieel logistiek vastgoed
  • 15 Logistieke gebouwen
  • 26 Hectare grond
Gegevens per 31 december 2020 voor grond in bezit en onder optie, en activa waarvan het bedrijf eigenaar was of investeringen in heeft, in volledige eigendom of via co-investeringsvennootschappen, onroerend goed en ontwikkelingsprojecten.

Uitgelicht logistiek vastgoed in België

Prologis Park Willebroek
Prologis Park Willebroek DC1 met 35.300 Vierkante Meter

Prologis Park Willebroek DC1 met 35.300 Vierkante Meter

Willebroek, België

Prologis Park Willebroek DC1 ligt op het bedrijvenpark Willebroek-Zuid en heeft een oppervlakte van ca. 35.300 m2. Het distributiecentrum is...

Prologis Liège DC1, België
Liège DC1

Liège DC1

Herstal, België

Skechers is een wereldwijde leider op het gebied van sport- en lifestyle-schoenen, en al jaren klant van Prologis.

Boom DC2, België
Boom DC2

Boom DC2

Antwerp, België

Boom DC2 is een locatie die volgens specifieke gebruikerseisen is opgezet.