Loading...
the Netherlands

Nederland

Markten

Amsterdam
Sluiten
Markt Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam speelde een cruciale rol in de geschiedenis van de wereldhandel en de financiële markten, en bekleedt een centrale positie in de Europese economie van de 21e eeuw. De Nederlandse hoofdstad is een belangrijk centrum voor scheepvaart, logistiek en transport, en huisvest meer dan de helft van de Nederlandse distributiecentra van de grote Amerikaanse en Aziatisch-Europese partijen.

Bezoek marktpagina
Rotterdam
Sluiten
Markt Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam is een onmisbare logistieke hotspot voor Nederland en de rest van Europa. De haven is de grootste van Europa (tweemaal zo groot als de eerstvolgende concurrent) en staat in de top 10 van grootste wereldhavens. Hij verbindt de Noordzee met de industriële kernregio van Duitsland via een uniek netwerk van rivieren en kanalen. De haven verwerkt jaarlijks ruim 460 miljoen ton lading, waaronder meer dan 12 miljoen TEU-containers.

Bezoek marktpagina
Utrecht
Sluiten
Markt Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, is een belangrijk handelscentrum. Door zijn ligging is de stad een druk vervoersknooppunt van zowel spoorwegen als snelwegen. Utrecht heeft uitstekende verbindingen met Amsterdam, Arnhem, Den Haag en Maastricht, en ook met België en Duitsland.

Bezoek marktpagina
Zuid-Nederland
Sluiten
Prologis Park Venlo, Nederland

Zuid-Nederland

Zuid-Nederland vormt het hart van de Nederlandse vervoersinfrastructuur. Met zijn uitgebreide logistieke voorzieningen is het een belangrijke draaischijf tussen de grote Nederlandse havens en de rest van Europa. Een fijnmazig netwerk van rivieren, kanalen, spoorwegen en snelwegen verbindt Zuid-Nederland met de haven van Rotterdam en andere belangrijke waterwegen.

Bezoek marktpagina

Prologis in Nederland

Prologis is een belangrijke aanbieder van logistiek vastgoed in Nederland. Strategische distributielocaties bij de grote havens en langs de zuidelijke grenzen bieden klanten efficiënte verbindingen met mondiale gateways en regionale markten in Noord-Europa. Prologis heeft in Nederland ook terreinen in bezit, geschikt voor het ontwikkelen van logistiek vastgoed.

Cijfers over Prologis in Nederland

  • 2.25 Miljoen vierkante meter industrieel logistiek vastgoed
  • 81 Logistieke gebouwen
  • 13 Hectare grond
Gegevens per 31 december 2020 voor grond in bezit en onder optie, en activa waarvan het bedrijf eigenaar was of investeringen in heeft, in volledige eigendom of via co-investeringsvennootschappen, onroerend goed en ontwikkelingsprojecten.

Uitgelicht logistiek vastgoed in Nederland

Prologis Park Eindhoven DC2, Nederland
Eindhoven DC2, fases I & II

Eindhoven DC2, fases I & II

Eindhoven, Nederland

Eindhoven DC2 omvat twee fases. De eerste behelst 28.000 vierkante meter en werd in 2016 voltooid. Het is een geavanceerde logistieke bedrijfsruimte...

Prologis Park Venlo DC6, Nederland
Venlo DC6, fase II

Venlo DC6, fase II

Sevenum, Nederland

Venlo DC6 beslaat twee units van elk 18.300 vierkante meter en nog eens twee units van dezelfde grootte zijn in aanbouw. Het terrein ligt op Prologis...

Prologis Park Eemhaven, Nederland
Eemhaven DC9

Eemhaven DC9

Rotterdam, Nederland

Prologis Park Eemhaven, uitstekend gesitueerd op Distripark Waalhaven/Eemhaven in de haven van Rotterdam, bestaat uit zeven geavanceerde...