Make an Impact

We bieden onze klanten duurzame, future-proof logistieke faciliteiten en de beste service. Creativiteit en zelfstandigheid zijn bij Prologis essentiële eigenschappen en we lopen als team altijd een stapje op de ontwikkelingen voor. We verwelkomen collega’s die graag in een internationale setting werken en die samen met ons willen groeien.

Acquisities - zo werken we

Banen bij Prologis in de Benelux

Openstaande vacatures in de Benelux:

De volgende vacatures zijn momenteel beschikbaar in Noord-Europa:

Zit jouw functie er niet bij? Aarzel niet om een open sollicitatiebrief te sturen naar [email protected].

Meer informatie over Prologis en onze bedrijfscultuur vind je op de internationale carrièrepagina.

Ga voor meer vacatures naar onze internationale banenportal.

Health & Wellness
Financial Security
Work Life Balance
Culture and Support

Jonge talenten gezocht!

Our Culture is Inclusive

  • We bieden een brede verscheidenheid aan programma’s om medewerkers nieuwe kennis en kunde bij te brengen, leidinggevende kwaliteiten te ontwikkelen en een ambitieus carrièrepad uit te stippelen.
  • We werken dagelijks aan de versterking van onze unieke bedrijfscultuur. Onderlinge verbondenheid en commitment zijn bepalende succesfactoren.
  • We geloven dat samenwerking tot de beste resultaten leidt. Met ons diverse, wereldwijde personeelsbestand lossen we elk probleem samen op.
  • Voor een succesvolle carrière in de vastgoedsector bieden wij de volgende mogelijkheden voor recent afgestudeerden en studenten bij Prologis in Noord-Europa: Student Employees and Graduates

Carrièrekansen bij Prologis

Onze expertise in de regio Northern Europe omvat alle schakels in de keten van bedrijfshuisvesting, van locatieonderzoek tot en met het beheer van onze gebouwen. Daarbij gaat het om disciplines als projectmanagement, verhuur en vastgoedbeheer. De teams van de afdelingen financiën, marketing en HR ondersteunen die taken.

Business Development

Prologis is gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling voor de logistieke sector. Onze marktspecialisten houden zich bezig met de aankoop van vastgoed en de exploitatie van logistieke complexen op aantrekkelijke locaties. Samen met onze projectmanagers ontwikkelen ze duurzaam logistieke vastgoed. Ze werken nauw samen met onze leasing en property management teams om ervoor te zorgen dat de logistieke activiteiten in de faciliteiten van Prologis soepel en efficiënt lopen.

Lees meer

Project Management

Prologis beschikt over een schat aan ervaring met de ontwikkeling van nieuwe vastgoedobjecten, toegesneden op de veelal complexe en uiteenlopende eisen van onze internationale klanten. Ons projectmanagement bestrijkt het complete relevante takenpakket, van locatieanalyse en planvorming tot en met bouw en oplevering.

Lees meer

Leasing

Prologis verhuurt logistiek vastgoed aan internationale partijen, voornamelijk in B2B, retail en online fulfillment. We zijn toegewijd aan onze klanten, waarmee we vaak duurzame, langlopende partnerships aangaan. We hebben onze verhuurprocessen optimaal ingericht voor een brede verscheidenheid aan eisen van onze klanten.

Lees meer

Property Management

De property management expertise van Prologis is gebaseerd op de miljoenen vierkante meters logistiek vastgoed die we in beheer hebben. Onze property managers staan garant voor het continue functioneren van onze faciliteiten en spannen zich maximaal in om te voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten.

Lees meer

Hier vind je ons

We hebben kantoren in Nederland, de Verenigde Staten en elders in de wereld.

Prologis World Map

Vragen over de sollicitatieprocedure? Mail ons op [email protected].

Contact

Vragen over het sollicitatieproces of vacatures bij Prologis Northern Europe? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Simone Pereira
Talent Acquisition Partner

Mobile: +31610378104
Email : [email protected]

 

Leslie Del Olmo Roque
Talent Acquisition Partner

Mobile: +31619423166
Email : [email protected]