Banen bij Prologis Northern Europe

Banen bij Prologis Northern Europe

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures bij Prologis in Noord-Europa.

Aarzel echter niet om een open sollicitatiebrief te sturen naar [email protected].

Meer informatie over Prologis en onze bedrijfscultuur vind je op de internationale carrièrepagina.

Ga voor meer vacatures naar onze internationale banenportal.

Jonge talenten gezocht!


Voor een succesvolle carrière in de vastgoedsector bieden wij de volgende mogelijkheden voor recent afgestudeerden en studenten bij Prologis in Noord-Europa:

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Carrièrekansen bij Prologis

Onze expertise in de regio Northern Europe omvat alle schakels in de keten van bedrijfshuisvesting, van locatieonderzoek tot en met het beheer van onze gebouwen. Daarbij gaat het om disciplines als projectmanagement, verhuur en vastgoedbeheer. De teams van de afdelingen financiën, marketing en HR ondersteunen die taken.

Business Development

Prologis is gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling voor de logistieke sector. Onze marktspecialisten houden zich bezig met de aankoop van vastgoed en de exploitatie van logistieke complexen op aantrekkelijke locaties. Samen met onze projectmanagers ontwikkelen ze duurzaam logistieke vastgoed. Ze werken nauw samen met onze leasing en property management teams om ervoor te zorgen dat de logistieke activiteiten in de faciliteiten van Prologis soepel en efficiënt lopen.

Lees meer

Project Management

Prologis beschikt over een schat aan ervaring met de ontwikkeling van nieuwe vastgoedobjecten, toegesneden op de veelal complexe en uiteenlopende eisen van onze internationale klanten. Ons projectmanagement bestrijkt het complete relevante takenpakket, van locatieanalyse en planvorming tot en met bouw en oplevering.

 

Lees meer

Leasing

Prologis verhuurt logistiek vastgoed aan internationale partijen, voornamelijk in B2B, retail en online fulfillment. We zijn toegewijd aan onze klanten, waarmee we vaak duurzame, langlopende partnerships aangaan. We hebben onze verhuurprocessen optimaal ingericht voor een brede verscheidenheid aan eisen van onze klanten.

Lees meer

Property Management

De property management expertise van Prologis is gebaseerd op de miljoenen vierkante meters logistiek vastgoed die we in beheer hebben. Onze property managers staan garant voor het continue functioneren van onze faciliteiten en spannen zich maximaal in om te voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten.

Lees meer

Onze waarden

  • I
  • M
  • P
  • A
  • C
  • T
Marijn van den Heuvel

Integrity

“Om echte service te bieden moet je iets toevoegen dat niet in geld is uit te drukken, en dat is oprechtheid en integriteit.” Ik denk dat deze quote van Douglas Adams precies de kernwaarden van de mensen bij Prologis weerspiegelt en daarom ook van Prologis zelf. 

 

Marijn van den Heuvel, Leasing Officer Benelux

Bram Verhoeven, Regional Head Northern Europe

Mentorship

Goed mentorschap betekent vooral kennis en ervaring delen. Het gaat erom dat je kijkt en luistert naar de mensen om je heen en niet dat je alleen maar zegt wat ze moeten doen. Ik probeer me in hun situatie te verplaatsen, ze ondersteuning te bieden, te begeleiden en zo nodig advies te geven. Als je erin slaagt zelf het goede voorbeeld te geven, ben je een goede mentor.

 

Bram Verhoeven, Senior Vice President, Regional Head Northern Europe

Wouter de Vries

Passion

Ik vind het heerlijk om bij Prologis te werken. Mijn collega’s pakken hun taken met energie en enthousiasme op en laten zich graag uitdagen. We streven samen een gemeenschappelijk doel na en we werken hard om dat te bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat de passie van ieder individu een belangrijke bijdrage levert aan het succes en de groei van Prologis.

 

Wouter de Vries, HR Business Partner

Prologis property manager Ruben Vogels

Accountability

Accountability gaat over verantwoordelijkheid nemen en geven. Je toont er vertrouwen mee en dat draagt bij aan een prettige werksfeer. Onze nieuwe manier van doelen formuleren op kwartaalbasis zorgt voor een cultuur waarin ieder zijn verantwoordelijkheid neemt. Ambitieuze doelen worden vertaald naar resultaten en moeten voor iedereen in het bedrijf zichtbaar zijn.

 

Ruben Vogels, Property Manager Benelux

Magnus Thim

Courage

Als bedrijf moet je moed hebben om voorop te blijven lopen; het is immers zonde om je tijd en energie te steken in alleen maar bijblijven. Voor ons als medewerkers betekent het dat je fouten mag maken, maar ook dat je ze moet toegeven en ervan moet leren. Als je denkt dat iets niet goed gaat, laat het dan weten en praat erover. Een moedige medewerker is voor elk bedrijf goud waard.

 

Magnus Thim, Senior Property Manager Nordics

Gunnar Gillholm, Market Officer Nordics

Teamwork

Een team groeit vanuit een groep, dat kost tijd en middelen. Elk teamlid heeft zijn eigen specifieke rol, waarbij alle leden op elkaar moeten kunnen rekenen. Samen stellen we realistische doelen en ontwikkelen we langetermijnplannen. Als internationaal bedrijf is wereldwijde samenwerking van onze teams nog eens extra belangrijk.

 

Gunnar Gillholm, Vice President, Market Officer Nordics

Contact

Vragen over het sollicitatieproces of vacatures bij Prologis Northern Europe? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Prologis Wouter de Vries

Wouter de Vries
HR Business Partner

Tel.: +31 20 6590201
Mobile: +31 6 15418806
Email: [email protected]