Welkom in de wereld van Prologis

De afgelopen twintig jaar hebben we veel meer gebouwd dan alleen distributiecentra: we hebben plekken gecreëerd waar bedrijven kunnen bloeien, mensen kunnen groeien en gemeenschappen en natuur kunnen floreren. We hebben ook sterke, langlopende relaties opgebouwd met onze klanten, en we zien met veel plezier en voldoening hoe die klanten op onze bedrijvenparken succesvol zijn.

Of het nu gaat om mooie verrassingen, tevredenheid of beloftes – het is altijd speciaal, en MADE IN PROLOGIS.
 

Made in Prologis

Verrassingen...

De afgelopen twintig jaar hebben we onze klanten verrast en verblijd met innovatieve, duurzame gebouwen en meermaals bekroonde dienstverlening. Zo ontvingen we voor het logistieke complex DC5 op Prologis Park Tilburg het WELL Certificaat™ Gold. Het complex is ’s werelds eerste volledig uitgeruste logistieke gebouw dat deze certificering ontvangt. Het DC5 distributiecentrum werd ontwikkeld in samenwerking met het International WELL Building Institute™ (IWBI), met als doel een speciale WELL-norm voor logistiek vastgoed te definiëren. De WELL-norm is gericht op een prettige, gezonde werkomgeving.

Made in Prologis

Tevredenheid...

Klanttevredenheid staat voorop bij alles wat we doen, en we werken dan ook hard om langlopende vertrouwensrelaties op te bouwen met de bedrijven op onze parken. Of het nu gaat om levering van innovatieve, duurzame gebouwen of ondersteuning van onze huurders met een deskundig en klantgericht beheerteam, we zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat onze klanten zich ongestoord op hun business kunnen concentreren. Een mooi voorbeeld hiervan is de bouw van een nieuw distributiecentra voor retailketen HEMA in Nieuwegein, een logistieke hotspot in Nederland die aansluiting biedt op maar liefst drie snelwegen.

Made in Prologis

Beloftes...

We weten dat onze klanten hun beloftes waar moeten maken, dus we werken hard om die van onszelf na te komen. Eén daarvan is om energiezuinige gebouwen te ontwikkelen die onze klanten helpen hun exploitatiekosten te verlagen en hun milieu-impact te verkleinen. Daarom heeft Prologis als doel om voor 2020 wereldwijd 200 megawatt zonne-energie te genereren. Prologis Benelux heeft de kans om hier significant aan bij te dragen met ons zonne-energieproject. Om dit te bereiken zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Sunrock, een grote onafhankelijke ontwikkelaar van zonneparken op daken van logistiek en commercieel vastgoed in de Benelux.