Prologis Essentials - Forklifts

Certified. Convenient. Carefree.

Vorkheftrucks gemakkelijk maken

Prologis Essentials - Forklifts

Introductie

We weten hoe belangrijk het is dat uw werkzaamheden soepel en efficiënt verlopen en dat heftrucks essentieel zijn om producten en goederen door een magazijn te bewegen. Het aanschaffen en onderhouden van vorkheftrucks kan tijdrovend en kostbaar zijn, wat het lastig maakt om u te focussen op hetgeen waar u goed in bent. 

Kans

Als Prologis-klant, kunnen wij u complete heftruckoplossingen bieden. Een eenvoudige en kostenefficiënte inkoopoplossing die een selectie van vooraf geconfigureerde heftrucks, reachtrucks en pallettrucks biedt, tegen een concurrerende prijs, geleverd door onze ervaren partners.

Forklifts - certified

Onze wereldwijde schaal stelt ons in staat om de beste leveranciers te selecteren en met hen samen te werken, concurrerende markttarieven te garanderen en geteste oplossingen aan te bieden.

Forklifts - convenient

Uit een reeks vooraf geconfigureerde vorkheftrucks kunt u eenvoudig selecteren wat u nodig hebt, dit bestellen en laten bezorgen aan uw magazijndeur.

Heeft u iets specifieks nodig? Geen probleem, wij ontwerpen graag oplossingen op maat die voldoen aan uw unieke behoeften.

Forklifts - carefree

Wij zijn van mening dat de zorg voor uw apparatuur zo eenvoudig mogelijk moet zijn, zodat u zich kunt richten op wat u het beste kunt.

Daarom zorgen wij ook voor het onderhoud, zonder extra kosten. Als u een mechanisch probleem met een vorkheftruck ondervindt, een vorkheftruck defect raakt of service nodig heeft, bel dan onze partner en het wordt opgelost. 

Zij zorgen zelfs voor een vervangende vorkheftruck als deze niet ter plaatse kan worden gerepareerd, zodat uw bedrijf kan blijven draaien.

Prologis Essentials Marketplace Team

Uw Prologis Essentials Marketplace team staat altijd voor u klaar. 

 

Thijs Fleers

Thijs Fleers

Essentials Solutions Manager

Phone: +31 6 15 65 34 87
Email[email protected]

 

Sander Breugelmans

Sander Breugelmans

SVP, Country Manager

Phone: +31 20 797 1931
Email: [email protected]

Get Started