Prologis Essentials - Racking

Speed. Safe. Solutions.

Stellingen eenvoudig maken.

Prologis Essentials - Racking

Introductie

Wij weten hoe belangrijk het is dat uw bedrijf zo snel en efficiënt mogelijk operationeel is. Het regelen van stellingen kan een tijdrovende en vaak dure aangelegenheid zijn.

Kans

Als Prologis-klant kunnen wij u complete innovatieve Racking Solutions aanbieden; een snelle en eenvoudige service die het inrichten van stellingen eenvoudig maakt.

Of u nu verhuist, herconfigureert of uitbreidt, wij kunnen u helpen bij het vinden van het juiste stellingsysteem dat aan uw behoeften voldoet.

Racking - speed

Omdat we de indeling en de vrije hoogte van uw gebouw al kennen, kunnen we de zaken snel in beweging krijgen. Wij kunnen u helpen uw ruimte te optimaliseren, zodat uw magazijn operationeel is zonder enige vertraging.

Racking - safe

Onze wereldwijde schaal stelt ons in staat om de beste partners te selecteren, concurrerende markttarieven te garanderen en innovatieve, geteste oplossingen te bieden, zodat u kunt profiteren van topkwaliteit stellingen.

Racking - solutions

Of het nu gaat om standaard stellingen, mezzanines of geautomatiseerde systemen, het maakt niet uit wat uw behoeften zijn - Racking Solutions beheert het hele proces voor u.

Flexibiliteit is een gegeven in elke leasingfase en mochten uw behoeften veranderen, dan zijn wij er om u te helpen.

Al onze partners van wereldklasse zijn speciaal geselecteerd om het serviceniveau en de kwaliteit die u van ons verwacht te garanderen.

Prologis Essentials Marketplace Team

Uw Prologis Essentials Marketplace team staat altijd voor u klaar.

Thijs Fleers

Thijs Fleers

Essentials Solutions Manager

Phone: +31 6 15 65 34 87
Email[email protected]

 

Sander Breugelmans

Sander Breugelmans

SVP, Country Manager

Phone: +31 20 797 1931
Email: [email protected]

Get Started