Jessica Pilkes, voorheen Vice President en Country Manager voor de Benelux, is aangesteld als Hoofd Asset Management Noord-Europa. In haar nieuwe rol is zij verantwoordelijk voor de activiteiten van Prologis in de Noord-Europese regio. Deze verandering is het resultaat van een organisatorische verandering om de efficiëntie te vergroten en de activiteiten te stroomlijnen, waardoor Prologis zijn groeitraject in heel Europa kan voortzetten.

Jessica Pilkes in an office

Verschuiving van lokaal naar regionaal

Als hoofd Asset Management voor de Noord-Europese regio zal Jessica Pilkes toezicht houden op alle aspecten van Operations, Real Estate & Customer Experience, Leasing, Facility Management en Operations Construction Management. Daarnaast zal ze helpen de waarde van de portefeuille van Prologis in Nederland, België, Duitsland en Zweden te vergroten. Met deze organisatieverandering, die op Europees niveau doorwerkt, is de voormalige rol van Country Manager vervangen door deze meer regionaal georiënteerde functie. Naast Jessica Pilkes in Noord-Europa zijn Martin Baláž (Centraal-Europa), Cristian Oller (Zuid-Europa) en Stuart Davies (VK) andere hoofden van Asset Management in Noord-Europa.

Jessica Pilkes: “Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe rol bij Prologis. Als Hoofd Asset Management Noord-Europa werk ik zeer nauw samen met de lokale teams in Nederland, België, Duitsland en Zweden. Deze nieuw gecreëerde functie is bedoeld om ons Noord-Europese team te helpen de waarde van onze portefeuille te vergroten en onze activiteiten effectiever te stroomlijnen.”

Operations stroomlijnen 

De nieuwe organisatiestructuur van Prologis, op 1 januari 2024 geïntroduceerd, is bedoeld om de managementstructuren te stroomlijnen en Operations en Capital Deployment te splitsen om nog efficiënter te kunnen inspelen op de behoeften van klanten. Deze organisatorische herstructurering speelt in op de toenemende vraag van klanten in heel Noord-Europa naar built-to-suit-ontwikkelingen en op maat gemaakte operationele oplossingen. De gestroomlijnde operationele activiteiten van Prologis zullen een nog grotere flexibiliteit en efficiëntie mogelijk maken.

“Onze deskundige teams leveren op dagelijkse basis een voortdurende inspanning om ons serviceniveau te verbeteren om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Omdat de groeistrategie en het succes van onze klanten centraal staan ​​bij alles wat we doen, kunnen we onze vooraanstaande positie in de markt versterken. Ik heb er alle vertrouwen in dat we onze activiteiten naar een nog hoger niveau kunnen tillen in onze regio”, voegt Jessica Pilkes toe.

Ouder artikel
Nieuwe documentaire zet rijke historie Prologis Fokker Logistics Park uiteen

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.