Prologis doet er alles aan om ervoor te zorgen dat mensen met een beperking toegang hebben tot onze producten en diensten, inclusief de diensten die worden aangeboden via www.prologis.com. We streven ernaar om te voldoen aan de Web Content Accessibility Guidelines 2.0 AA, die zijn ontwikkeld door het World Wide Web Consortium om ervoor te zorgen dat digitale inhoud voor iedereen toegankelijk is.

We werken voortdurend aan het verbeteren van onze website ten behoeve van onze klanten en werken samen met adviseurs om te zorgen dat de website een hoge mate van toegankelijkheid biedt. Als u geen toegang hebt tot de inhoud of functionaliteit op een van onze sites* of als u vragen of feedback hebt, kunt u bellen naar +1-415-733-9952.

Hier zijn enkele manieren waarop we onze website toegankelijk maken:

We bieden alternatieve tekst voor alle volledig audiovisuele media, afbeeldingen, illustraties en andere niet-tekstuele inhoud.
Onze website is toegankelijk via een toetsenbord.
Webpagina's worden consistent gebouwd voor een naadloze gebruikerservaring en functionaliteit, ongeacht welke pagina u bezoekt.
We gebruiken toegankelijke koppen, lijsten, alinea's en andere functies voor navigatie met ondersteunende technologie.
Veel links hebben titelattributen om zo nodig extra informatie te bieden.
Alle velden hebben labels en formulieren volgen een logische tabbladvolgorde.
Tabellen zijn zodanig gestructureerd dat elk gegevenspunt gekoppeld is aan de juiste kolomkop om duidelijkheid te bieden bij het gebruik van ondersteunende technologie.
Tips voor de beste ervaring op onze website:

Software: we raden aan om de meest recente versie van ondersteunende technologie en een van onderstaande browsers te gebruiken.
Browsers: we raden aan om de huidige versie van Chrome, Firefox, Safari of Microsoft Edge te gebruiken.  
Schermlezertoepassingen: gebruik JAWS gekoppeld aan Chrome voor de beste gebruikerservaring.
Bekijk deze functies en instellingen in JAWS om uw ervaring te verbeteren:

Afkortingen uitvouwen: alle afkortingen hebben titelkenmerken om het begrip te vergroten. Selecteer de instelling om afkortingen uit te vouwen, dan leest JAWS de titeltekst in plaats van de tekst op het scherm.

Interpunctie: selecteer het niveau van interpunctie dat u tijdens het oplezen wilt horen. Sommige mensen vinden dat een lager interpunctieniveau het lezen verbetert.

Say all: definieer waar en hoe JAWS pauzeert tijdens het lezen via de instelling 'Say all'.

Speak Dollars: vink 'Speak Dollars' aan in de instellingen als u wilt dat JAWS getallen die worden voorafgegaan door een dollarteken leest in dollars en centen. $9,60 zou bijvoorbeeld worden gelezen als 'negen dollar en zestig cent'. We raden het gebruik van deze functie ten zeerste aan omdat veel van onze inhoud, van opbrengsten tot prijzen en activa, deze indeling gebruikt.

*Hoewel we onze partners en leveranciers stimuleren om te voldoen aan branchebrede toegankelijkheidsnormen, bevat onze website links naar externe sites die door andere partijen worden gehost. We kunnen toegankelijkheid buiten onze website niet afdwingen.

 

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.