BOUWEN VOOR UW TOEKOMST

Workers in a warehouse construction project
Image Zoom Icon

Build-to-suit ontwikkeling

Alles draait om de klant. Met gebruikmaking van onze schaal en flexibiliteit kunt u uw eigen oplossing ontwerpen.

Workers on cranes in a construction site
Image Zoom Icon

Speculatieve ontwikkeling

Met speculatieve ontwikkeling kunnen we snel panden leveren op de plekken waar vraag is – of waar we verwachten dat er vraag ontstaat – op belangrijke gevestigde locaties wereldwijd.

Solar panels on a Prologis warehouse rooftop
Image Zoom Icon

Duurzame ontwikkeling

Bij nieuwbouw maken we ons sterk voor een certificeerbaar duurzaam bouwplan, en we helpen onze klanten om bestaande gebouwen te verduurzamen. En in al onze panden richten we ons op beperking van energieverbruik, afval en CO2-uitstoot.

WE BLIJVEN BETER BOUWEN

De kwaliteit van onze ontwikkelingsprojecten spreekt voor zich. Door rigoureus vast te houden aan onze vier speerpunten – innovatie, kwaliteit, vertrouwen en snelheid – zorgen we ervoor dat elk bouwproject aan onze hoge normen voldoet.

Innovatie

We gebruiken graag gavanceerde technologie om onze panden te verbeteren. Slimme gebouwen laten zich sneller en makkelijker aanpassen, bewaken en beheren. Waar mogelijk gebruiken we data en cloud computing om gebruikers sneller beter onderbouwde beslissingen te laten nemen.

Kwaliteit

We zijn dagelijks bezig de efficiëntie, technologieën, duurzaamheid en veiligheid van onze gebouwen te optimaliseren. Met behulp van ontwerp, modulaire bouwconcepten en innovatieve bouwmaterialen kunnen we onze panden continu verbeteren, en daarmee de bedrijfsvoering van onze gebruikers.

Vertrouwen

Onze schaalgrootte helpt ons al jaren vertrouwde relaties te smeden met wereldwijd actieve leveranciers en gerenommeerde dienstverleners die op lokaal niveau klanten bedienen. Dat betekent dat u profiteert van een robuuste toevoerketen die leveringszekerheid biedt, ook bij beperkte beschikbaarheid van materialen.

Snelheid

We zijn snel, maar handelen nooit overhaast. We beseffen dat tijd geld is, dus onze efficiency-specialisten zijn voortdurend op zoek naar manieren om het bouwproces te vereenvoudigen en te optimaliseren. Dat resulteert doorgaans in snellere oplevering van onze kwaliteitsgebouwen dan voor mogelijk werd gehouden.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.