ONTDEK ONZE ENERGY + SUSTAINABILITY ESSENTIALS

We zijn ons bewust van de langetermijnimpact van onze gebouwen op de gemeenschappen waarin we actief zijn. Daarom speelt duurzaamheid een centrale rol in het ontwerp van al onze panden.

Slimme verlichting

Prologis LightSmart biedt besparing, gemak en extra veiligheid. Ons LightSmart programma helpt u om uw bestaande armaturen geschikt te maken voor energiezuinige LED-lampen, zonder het gedoe en de kosten van nieuwe systemen. Prologis regelt voor u ontwerp, ontwikkeling en installatie van de LightSmart upgrade, en neemt alle bijbehorende vervangingskosten voor haar rekening. U hoeft niets te investeren, maar profiteert daarentegen van lagere operationele en onderhoudskosten, betere verlichtingskwaliteit en een lagere koolstofuitstoot.

Prologis SolarSmart

Met meer dan 300 megawatt aan zonne-energie geïnstalleerd op onze daken is Prologis een wereldleider in installatie van zonne-energiecapaciteit. En we maken het u simpel. Met het Prologis SolarSmart programma bespaart u op uw elektriciteitsrekening en heeft u na afloop van uw huur geen out-of-pocketkosten of verplichtingen meer. U betaalt alleen voor de energie die u gebruikt, tegen of onder de kosten van het lokale nutsbedrijf, en wij bouwen en onderhouden het systeem voor u. Afhankelijk van uw markt kunt u hernieuwbare-energierechten gebruiken om uw conventionele energieverbruik te compenseren. Profiteer van de operationele en financiële voordelen zonder investeringen vooraf of langlopende financiële verplichtingen.

Opslag en doorverkoop van energie

Energy Distribution & Resilience: Afhankelijk van uw behoeften, uw markten en uw ecologische voetafdruk kunnen onze Energy Distribution & Resilience-services u energiebesparende oplossingen aanreiken en uw bedrijfsvoering met energieopslag en andere middelen veerkrachtiger maken. Ook dat is een aspect van ons streven naar duurzame ontwikkeling.

Slimme meters

Met slimme meters in uw pand kunt u gebruik maken van de energiebesparende tips, tools en inzichten, een voorbeeld van onze focus op technologische ontwikkelingen. Daarnaast leveren we samen met onze partner Redaptive, een leider in Efficiency-as-a-Service, sensorgestuurde slimme meters en doorlopende programmaondersteuning in antwoord op de behoeften van uw bedrijfspand. Op ons online systeem van slimme meters is nu voor bepaalde panden een mobiele app beschikbaar waarmee u op afstand de meters van uw energieleverancier kunt uitlezen. Voordelen zijn meer zicht op uw verbruik, analyse van activiteiten op uw locatie, toegang tot de financiële gegevens die uw energieleverancier bijhoudt en, met aanvullende modules, de mogelijkheid om temperatuur, vochtigheid en drukniveaus te controleren.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.