Intentieverklaring

We streven ernaar als onderneming een goed maatschappelijk burger te zijn, door onze impact op het milieu te minimaliseren en de resultaten voor onze stakeholders te maximaliseren.

Onze vijf duurzaamheidsdoelen

1

Aanbieden van toonaangevend, energiezuinig logistiek vastgoed dat de bedrijfskosten van onze klanten verlaagt en tegelijk een duurzame bijdrage levert aan onze gemeenschap.

2

Erkende normen voor duurzame ontwikkeling volgen of overtreffen met projecten die onze klanten efficiënter laten opereren en de gemeenschap op een milieuvriendelijker manier laat bloeien.

3

Medewerkers in al onze kantoren aansporen tot verantwoorde omgang met energie, water en afval, en zo onze bedrijfskosten en milieu-impact beperken.

4

Samenwerken met lokale organisaties ter ondersteuning van ecologische, educatieve en maatschappelijke initiatieven.

5

Leveranciers bewegen tot naleving van onze gedragscode voor leveranciers (Supplier Code of Conduct).

Duurzaamheidscijfers

Gegevens per 31 december 2018
IMPACT Day 2017 in Amsterdam

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We  dragen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ook uit in de gemeenschappen waarin we werken. Prologis is daarin actief op het gebied van fondsenwerving en vrijwilligersactiviteiten.

Waterzuivering Prologis Waalwijk DC1

Rapportage

We hanteren de GRI Sustainability Reporting Guidelines en de Construction and Real Estate (CRE) Sector Disclosures voor al onze duurzaamheidsverslaglegging.

2018 ESG Impact Report

2018 ESG Impact Report

Het 2018 ESG Report weerspiegelt de toewijding tot zorg voor het milieu, maatschappelijke verantwoordelijkheid en corporate governance.

2017 Sustainability Report

2017 Sustainability Report

Het 2017 Prologis Sustainability Report laat zien hoe Prologis in een snel veranderende wereld vooruitkijkt, wendbaar en veerkrachtig is.