Rotterdam is een onmisbare logistieke hotspot voor Nederland en de rest van Europa. De haven is de grootste van Europa (tweemaal zo groot als de eerstvolgende concurrent) en staat in de top 10 van grootste wereldhavens. Hij verbindt de Noordzee met de industriële kernregio van Duitsland via een uniek netwerk van rivieren en kanalen. De haven verwerkt jaarlijks ruim 460 miljoen ton lading, waaronder meer dan 12 miljoen TEU-containers.

Rotterdam telt ruim 633.000 inwoners en als conglomeratie ongeveer een miljoen. Het is daarmee de tweede Nederlandse stad.

De belangrijkste sectoren in Rotterdam zijn handel en vervoer, consumentenproducten en schone energie. Unilever heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam.

De drukke haven wordt ondersteund door een multimodale logistieke infrastructuur van spoor- en autowegen. Samen maken ze Rotterdam tot de belangrijkste logistieke toegangspoort van Europa. Industrieel vastgoed en warehousing spelen een vitale rol in de Rotterdamse economie.

Prologis exploiteert industrieel vastgoed en warehouses in de regio Rotterdam.

 

  • Director, Leasing Officer
  • Gina Helmold
  • +31 (0) 20 655 19 16
  • Contact

Bekijk beschikbare woningen in de buurt

We hebben op dit moment geen beschikbare woningen in deze markt gevonden. Bekijk beschikbaarheid in de buurt met behulp van Property Search hieronder.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.