Zuid-Nederland is het hart van het Nederlandse achterland. Met zijn uitgebreide logistieke voorzieningen is het een belangrijke draaischijf tussen de grote Nederlandse havens en de rest van Europa. Een fijnmazig netwerk van rivieren, kanalen, spoorwegen en snelwegen verbindt Zuid-Nederland met de haven van Rotterdam en andere belangrijke waterwegen.

Belangrijke deelmarkten voor industrieel vastgoed en warehousing in de zuidelijke provincies zijn Moerdijk, Tilburg, Venlo en Eindhoven. Moerdijk ligt aan het Hollands Diep, waar de Rijn en Maas samenkomen en de zee instromen, en beschikt over een diepzeehaven. Tilburg is een belangrijk logistiek knooppunt, terwijl Venlo het beste scoorde in onderzoek van Prologis naar de gunstigste Europese logistieke locaties. Eindhoven, dat bekendstaat als “brainport,” is het centrum van de Nederlandse hightech- en ICT-industrie. Eindhoven is de bakermat van elektronicagigant Philips, en gerenommeerde multinationals als ASML, NXP Semiconductors en VDL Berkhof hebben hier hun hoofdkantoor.

De zuidelijke provincies grenzen aan Duitse en Belgische regio’s met krachtige industrieën en een hoge bevolkingsdichtheid. Dat maakt het zuiden tot een belangrijke logistieke locatie, waarbij het de schakel vormt tussen de kust en het Europese achterland. Veel wereldmerken vestigen hun distributiecentra in deze regio, waarmee ze zowel het omliggende gebied als de hele EU kunnen bedienen.

Prologis exploiteert diverse industriële vastgoedobjecten en warehouses in Zuid-Nederland.

  • Director, Capital Deployment & Leasing
  • Bart Konings
  • +31 (0)6 1362 3753
  • Contact
2 Woningen in de omgeving
Unit of Measurement

Available Space in South Netherlands

Sorteer op

Neem contact op

Neem contact op met een teamlid om een ​​tijd af te spreken om een ​​woning te bezichtigen.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.