Press Releases

Prologis tekent overeenkomst voor uitbreiding in Waalwijk

Prologis tekent voor uitbreiding in Waalwijk

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat het op de EXPO Real in München een overeenkomst met de gemeente Waalwijk heeft getekend voor de ontwikkeling van een nieuw logistiek park op Haven 8.

Prologis Park Tilburg, Nederland

Prologis tekent overeenkomst met Pantos Logistics in Tilburg

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat het 150.000 vierkante meter heeft aangekocht op Vossenberg West II in Tilburg. De eerste fase van de ontwikkeling van deze grond omvat een built-to-suit overeenkomst met Pantos Logistics.

Prologis Park Eindhoven DC2, The Netherlands

Prologis ontwikkelt 40.000 m2 voor XPO Logistics in Eindhoven

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat het in Eindhoven een distributiecentrum van 40.000 vierkante meter ontwikkelt voor XPO Logistics. 

Prologis Coolblue Tilburg, The Netherlands

Prologis sluit contracten voor de nieuwbouwontwikkeling van ruim 80.000 vierkante meter distributiecentra

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt aan dat het voor Coolblue en een internationale retailer in totaal 80.000 vierkante meter extra distributiecentra gaat ontwikkelen. Deze uitbreidingen vinden plaats op Prologis Park Tilburg (Coolblue) en Park Weststad in Oosterhout.

Prologis Park Tongeren

Prologis verhuurt 20.000 vierkante meter aan Rajapack in Tongeren

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag een afgesloten huurovereenkomst aan voor 20.000 vierkante meter in Tongeren (België) met de Europese leider in verpakkingsmaterialen Rajapack.

Prologis XPO Logistics Venlo, The Netherlands

Prologis ontwikkelt 60.000 vierkante meter voor XPO Logistics

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag de bouw van een 60.000 vierkante meter built-to-suit warehouse voor XPO Logistics op Trade Port Noord in Venlo aan.

Prologis DHL Nieuwegein, The Netherlands

Prologis bouwt voor DHL Supply Chain

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat het start met de bouw van een built-to-suit warehouse in Nieuwegein voor internationaal logistiek dienstverlener DHL Supply Chain. Vandaag werd de eerste paal geslagen.

Prologis Skechers Liège Belgium

Prologis levert 55.000 vierkante meter warehouse op voor Skechers in Luik

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat het in Luik 55.000 vierkante meter distributiefaciliteit heeft opgeleverd aan Skechers, een leider in performance en lifestyle schoenen.

Prologis Park Nieuwegein DC2, Nederland

Prologis ontwikkelt 23.000 vierkante meter in Nieuwegein

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat het een built-to-suit overeenkomst voor 23.000 vierkante meter heeft getekend met een internationale logistieke dienstverlener in Nieuwegein.

Media Contact

Noord-Europa
België, Duitsland, Nederland,
Zweden
Isabel Kluth Director, Marketing Communications
+49 (211) 54 23 10 38
[email protected]
Düsseldorf, Duitsland