Press Releases

Press Release - Finance b

Prologis publiceert resultaten Europese activiteiten tweede kwartaal 2018

AMSTERDAM (17 juli 2018) – Prologis, wereldwijd leider in logistiek vastgoed, publiceert vandaag het verslag van zijn Europese vastgoedbeheer- en vastgoedontwikkelingsactiviteiten in het tweede kwartaal van 2018.

Prologis Venlo DC8 ontwikkeling

Prologis tekent overeenkomst voor 70.000 vierkante meter in Venlo

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed kondigt vandaag aan dat het een built-to-suit overeenkomst heeft getekend voor meer dan 70.000 vierkante meter met een aanbieder van hightech elektronica.

Opening Tilburg DC5 voor Pantos Logistics

Prologis opent voor Pantos Logistics in Tilburg

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat het een built-to-suit distributiefaciliteit van 28.000 vierkante meter voor Pantos Logistics in Tilburg, op Industriepark Vossenberg West II, heeft opgeleverd.

Prologis Park Venlo, phase II

Prologis verhuurt 36.000 vierkante meter in Venlo

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat het een 36.000 vierkante meter groot built-to-suit distributiecentrum - Venlo DC6 - op Prologis Park Venlo (Trade Port Noord) heeft verhuurd.

Prologis tekent overeenkomst voor uitbreiding in Waalwijk

Prologis tekent voor uitbreiding in Waalwijk

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat het op de EXPO Real in München een overeenkomst met de gemeente Waalwijk heeft getekend voor de ontwikkeling van een nieuw logistiek park op Haven 8.

Prologis Park Tilburg, Nederland

Prologis tekent overeenkomst met Pantos Logistics in Tilburg

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat het 150.000 vierkante meter heeft aangekocht op Vossenberg West II in Tilburg. De eerste fase van de ontwikkeling van deze grond omvat een built-to-suit overeenkomst met Pantos Logistics.

Prologis Park Eindhoven DC2, The Netherlands

Prologis ontwikkelt 40.000 m2 voor XPO Logistics in Eindhoven

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat het in Eindhoven een distributiecentrum van 40.000 vierkante meter ontwikkelt voor XPO Logistics. 

Prologis Coolblue Tilburg, The Netherlands

Prologis sluit contracten voor de nieuwbouwontwikkeling van ruim 80.000 vierkante meter distributiecentra

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt aan dat het voor Coolblue en een internationale retailer in totaal 80.000 vierkante meter extra distributiecentra gaat ontwikkelen. Deze uitbreidingen vinden plaats op Prologis Park Tilburg (Coolblue) en Park Weststad in Oosterhout.

Prologis Park Tongeren

Prologis verhuurt 20.000 vierkante meter aan Rajapack in Tongeren

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag een afgesloten huurovereenkomst aan voor 20.000 vierkante meter in Tongeren (België) met de Europese leider in verpakkingsmaterialen Rajapack.

Media Contact

Noord-Europa
België, Duitsland, Nederland,
Zweden
Isabel Kluth Director, Marketing Communications
+49 (211) 54 23 10 38
[email protected]
Düsseldorf, Duitsland

OmnicomPublicRelationsGroup
Juriaan Vergouw
+31 (0)20 4065 930
[email protected]

OmnicomPublicRelationsGroup
Wytse Sonnema
+31 (0)20 406 5930
[email protected]