Persberichten

Ground breaking

Prologis bouwt 11.000 vierkante meter groot distributiecentrum op Schiphol

Prologis, Inc., leider in logistiek vastgoed, kondigt vandaag de bouw aan van een 10.000 vierkante meter groot distributiecentrum (DC2B) op Prologis Fokker Logistics Park. DC2B wordt speculatief gebouwd en is beschikbaar voor de markt in het derde kwartaal van 2019. Vandaag werd feestelijk en symbolisch de eerste paal in de grond geslagen.

Acquisitie Eemhaven DC11 en DC12

Prologis verwerft 16.000 vierkante meter distributieruimte in haven van Rotterdam

Prologis,wereldwijd toonaangevend in logistiek vastgoed, heeft in de haven van Rotterdam twee logistieke objecten aangekocht op Distripark Eemhaven (DC11 en DC12), met een totaal bedrijfsoppervlak van circa 16.000 vierkante meter.

Boom DC1

Prologis en Selecta/Pelican Rouge sluiten lange termijn huurcontract in Boom

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed kondigt vandaag een langjarige huurovereenkomst aan voor ca. 8.000 vierkante meter met Selecta/Pelican Rouge, een toonaangevende aanbieder van kwaliteitskoffies en koffie vending machines.

DC6 Prologis Park Moerdijk

Prologis koopt 51.000 vierkante meter in Moerdijk

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed kondigt vandaag dat het in Moerdijk een hoogwaardig distributiecentrum heeft verworven met een oppervlak van 51.000 vierkante meter. Het gebouw wordt in zijn geheel verhuurd aan een internationale retailer.

Prologis Park Eemhaven

Prologis en Picnic tekenen contract voor 16.000 vierkante meter in Rotterdam

Prologis, Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed kondigt vandaag aan dat het een huurovereenkomst heeft gesloten met Picnic, een snel groeiende online supermarkt met activiteiten in Nederland en Duitsland, voor een distributiecentrum in Rotterdam met een vloeroppervlak van circa 16.000 vierkante meter.

Press Release - Finance b

Prologis publiceert resultaten Europese activiteiten tweede kwartaal 2018

AMSTERDAM (17 juli 2018) – Prologis, wereldwijd leider in logistiek vastgoed, publiceert vandaag het verslag van zijn Europese vastgoedbeheer- en vastgoedontwikkelingsactiviteiten in het tweede kwartaal van 2018.

Prologis Venlo DC8 ontwikkeling

Prologis tekent overeenkomst voor 70.000 vierkante meter in Venlo

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed kondigt vandaag aan dat het een built-to-suit overeenkomst heeft getekend voor meer dan 70.000 vierkante meter met een aanbieder van hightech elektronica.

Opening Tilburg DC5 voor Pantos Logistics

Prologis opent voor Pantos Logistics in Tilburg

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat het een built-to-suit distributiefaciliteit van 28.000 vierkante meter voor Pantos Logistics in Tilburg, op Industriepark Vossenberg West II, heeft opgeleverd.

Prologis Park Venlo, phase II

Prologis verhuurt 36.000 vierkante meter in Venlo

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat het een 36.000 vierkante meter groot built-to-suit distributiecentrum - Venlo DC6 - op Prologis Park Venlo (Trade Port Noord) heeft verhuurd.

Media Contact

Noord-Europa
België, Duitsland, Nederland,
Zweden
Isabel Kluth Director, Marketing Communications
+49 (211) 54 23 10 38
[email protected]
Düsseldorf, Duitsland

OmnicomPublicRelationsGroup
Juriaan Vergouw
+31 (0)20 4065 930
[email protected]