Prologis is dit jaar wederom aanwezig op EXPO REAL, samen met ’s werelds belangrijkste investeerders, experts en gebruikers van vastgoed. EXPO REAL is de grootste vastgoed- en investeringsbeurs in Europa en een inspirerend podium voor de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Het evenement vindt plaats in München, van 8 tot en met 10 oktober.

De Europese vastgoedmarkt ondergaat fundamentele veranderingen, zoals de verschuiving van activiteiten in de supply chain richting de consument, en de toenemende impact van technologie op efficiëntie en duurzaamheid. Daarnaast is de Europese markt zeer gevarieerd. EXPO REAL is een geschikte plek om experts te ontmoeten, supply chain trends te bespreken en de investeringskansen op het gebied van logistiek vastgoed verder te verkennen.

Gedurende de hele beurs is de HoloView, een augmented experience van Prologis, te ervaren bij onze stand in Hal C2, 211. De HoloView laat bezoekers met behulp van mixed reality kansen op het gebied van logistiek vastgoed, markttrends, projecten en meer zien. Deze digitale reis is gebaseerd op data en onderzoek, en biedt een holistisch beeld van de markt en de mogelijkheden. 

Prologis organiseert daarnaast een paneldiscussie. Vastgoedexperts delen hun visie op de investeringsmogelijkheden die de gevarieerde Europese markt voor logistiek vastgoed biedt. De discussie wordt geleid door Dirk Sosef, vice president research & strategy , Prologis Europe. Op de agenda staan onder meer de structurele verschillen tussen logistieke vastgoedmarkten binnen Europa, verschillen in bezettingsgraad en huurprijzen, en kansen op de kapitaalmarkt. Ook beantwoorden de panelleden de vraag welke vastgoedmarkt  binnen Europa wat hen betreft het meest aantrekkelijk is. De paneldiscussie vindt plaats in het EXPO REAL Discussion & Networking Forum in Hal 1A, 250, op maandag 8 oktober van 12.00 tot 13.00 uur.

Het is natuurlijk ook belangrijk om even te ontspannen. Daarom nodigen we onze relaties uit voor cocktails en fingerfood op dinsdag 9 oktober vanaf 16.00 uur, bij de Prologis stand (Hal C2, 211).

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op EXPO REAL.

Meer informatie en aanmelden voor de activiteiten van Prologis.

Ouder artikel
Ontmoeting China's President Xi en ceo Prologis bij zesde jaarlijkse Global CEO Council

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.