Prologis wil een bijdrage leveren aan de gemeenschappen waarin ze actief is. Daarom zetten medewerkers van Prologis over de hele wereld zich op IMPACT Day in voor de goede zaak. In Nederland gingen 140 medewerkers van de Amsterdamse vestiging op 18 mei aan de slag met Sherpa, een zorginstelling die mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking ondersteunt.

IMPACT 2018 Team

Dit was het tweede jaar dat Prologis met Sherpa mocht samenwerken. Met zo’n 1400 medewerkers en 600 vrijwilligers levert Sherpa diensten voor circa 1400 mensen met verstandelijke of lichamelijke beperkingen. Sherpa biedt ondersteuning op terreinen als zelfstandig wonen, extramurale zorg en recreatieactiviteiten, en geeft uiteenlopende trainingen.

IMPACT 2018 Amersfoort Zoo
 

Eén groep medewerkers van Prologis nam Sherpa-cliënten mee naar de dierentuin van Amersfoort. De dierentuin neemt deel aan diverse internationale beschermingsprogramma’s voor bedreigde diersoorten en is een ideale bestemming voor een dagje uit.

IMPACT 2018 Amsterdam Canals

 

Een andere groep nam een aantal cliënten van Sherpa mee op een boottochtje door de Amsterdamse grachten en over het IJ.

IMPACT 2018 DIY

 

De overige teamleden staken de handen uit de mouwen op diverse locaties waar Sherpa diensten levert. Zo waren ze druk met tuinonderhoud, schilderwerk en doe-het-zelfklusjes. Een aantal mensen was actief op een dagbestedingslocatie van Sherpa, waar ze schilderwerk deden en onderhoudsklussen uitvoerden aan dierenverblijven. Anderen werkten in de tuin van een Sherpa-locatie, waarbij ze tuinmeubilair opknapten en een tuinpad aanlegden.  

IMPACT 2018 Gardening

 

IMPACT Day brengt de kernwaarden van Prologis – Integrity, Mentorship, Passion, Accountability, Courage and Teamwork (IMPACT) in de praktijk. Medewerkers die IMPACT Day een extra dimensie willen geven, kunnen in Nederland twee extra dagen vrij krijgen om vrijwilligerswerk te doen voor Sherpa of vergelijkbare organisaties. 

Nieuwer artikel
Ontmoeting China's President Xi en ceo Prologis bij zesde jaarlijkse Global CEO Council

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.