Burger Warehousing, onderdeel van Royal Burger Group, heeft besloten om Prologis Park Eemhaven DC3 in Rotterdam te huren. De faciliteit is strategisch gelegen aan Distripark Waalhaven/Eemhaven in de Rotterdamse haven en bestaat uit 8.500 vierkante meter. Met een directe aansluiting op Europa's grootste containerterminal en toegang tot de rest van Europa via wegen, spoor- en binnenvaartverbindingen, kan Burger Warehousing haar dienstverlening verder optimaliseren en klanten optimale oplossingen bieden.

Prologis Park Eemhaven DC3 in Rotterdam

Toegankelijk en duurzaam
Burger Warehousing is onderdeel van Royal Burger Group, specialist en onafhankelijk expediteur in het creëren van maatwerkoplossingen voor alle transportbehoeften. Royal Burger Group is wereldwijd actief en biedt een totaalpakket van logistieke dienstverlening. Dit omvat lucht-, zee- en wegtransport, warehousing en distributie, douaneaangiften en supply chain management. George Broeders, Managing Director bij Burger Warehousing: "Met deze uitbreiding spelen we in op de groeiende vraag van onze klanten naar warehousing-activiteiten en op ons doel om een ​​totaalpakket aan logistieke diensten te leveren. Met zijn strategisch slimme ligging past Prologis Park Eemhaven DC3 perfect in onze strategie. We kijken er naar uit om met Prologis samen te werken en ons bedrijf uit te breiden met deze nieuwe locatie.”

Nieuwe samenwerking
De faciliteit van 8.500 vierkante meter heeft onlangs een upgrade gekregen op het gebied van duurzaamheid. Het dak is volledig bedekt met een 826 kWp zonnestroomsysteem, en in de hele faciliteit is LED-verlichting geïnstalleerd. Marijn van den Heuvel, Capital Deployment & Leasing bij Prologis voegt toe: "We zijn verheugd om deze nieuwe langdurige samenwerking met Burger Warehousing aan te gaan en hen te helpen bij het opstarten van hun business met ons Prologis Essentials programma".

Prologis werd bij deze transactie geadviseerd door Ooms makelaar.

Meer informatie over het Prologis Park Eemhaven DC3 vindt u hier.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.