Terwijl we ons tijdens de COVID-19-uitbraak richten op de volksgezondheid, is het belangrijk dat we de lange termijn maatschappelijke en economische gevolgen van de wereldwijde pandemie ook aanpakken. Daartoe heeft de Prologis Foundation een wereldwijd noodfonds van 5 miljoen dollar opgezet om financiële steun te verlenen aan non-profits en maatschappelijke organisaties in de frontlinie van de corona-aanpak. Feeding America en de European Food Bank Federation zijn onze eerste partners in deze inspanning, en het geschenk van de Foundation zal 8,5 miljoen maaltijden financieren voor mensen in nood in de Verenigde Staten en Europa. Andere organisaties waaraan we geschonken hebben zijn het Amerikaanse Rode Kruis, het Europese Rode Kruis, de Community Foodbank of New Jersey, het NJ Pandemic Relief Fund en City Harvest in New York. We zijn van plan verdere bijdragen te leveren aan organisaties over de hele wereld, met de focus op het voeden van mensen in nood en de gezondheidszorg in getroffen gebieden te ondersteunen.

Prologis zal daarnaast ook mensen en organisaties steunen gedurende de crisis. Door middel van ons Space for Good programma hebben we leegstaande gebouwen en buitenruimte voor COVID-19 hulpverlening aangeboden aan lokale en overheidsinstanties in de VS, en aan ziekenhuizen en hulporganisaties over de hele wereld. Tot nu toe hebben we meer dan een miljoen vierkante meter gedoneerd in negen markten, met meer donaties in afwachting. Ook ondertekenden we de #StoptheSpread campagne. In deze campagne zijn organisaties verenigd die beloven financiële bijdragen en creatieve oplossingen te bieden om de COVID-19 steun te vergoten en herstel te ondersteunen.

We blijven zoeken naar manieren om de uitdagingen in verschillende landen aan te pakken en zullen u op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Ouder artikel
Derde uitgave: Logistiek vastgoed te midden van de COVID-19 uitbraak

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.