Banner image two prologis employees doing the Stelvio challenge

Voor het negende jaar op rij doen #prologispeople wereldwijd mee aan Stelvio for Life. Op 2 september heeft ons 53-koppige team naar de top van een van de meest bekende Italiaanse bergpassen, de 21km hoge Passo dello Stelvio, gewandeld, hardgelopen of gefietst om fondsen te werven voor vitale kankerbehandelingen.

Het evenement steunt de Stelvio for Life stichting, een goed doel dat zich inzet om de ontwikkeling van kankeronderzoek en -behandelingen op basis van individuele DNA-profielen te bevorderen om zo bijwerkingen te verminderen en herstel te versnellen.

Bij de vorige edities hebben onze teams meer dan €720.000 opgehaald voor dit goede doel. Voor de editie van dit jaar doelde ons team erop om €81.249 donaties te behalen om bij dit totaal op te tellen.

Over Stelvio for Life

Op DNA gebaseerd kankeronderzoek heeft als doel om gepersonaliseerde behandeling aan elke patiënt te bieden. In Nederland werkt Stelvio for Life samen met het Center for Personalized CancertTreatment (CPCT) om ziekenhuizen en Universitaire Medische Centra (UMC’s) te verbinden met onderzoeksdatabases en behandelingsmogelijkheden, waardoor de bekendheid en het succespercentage toenemen. Een andere focus is het opbouwen van internationale samenwerkingen om de toegang tot en de bijdrage aan kankeronderzoek te vergroten, om zo de mogelijkheden voor meer patiënten over de hele wereld voortdurend uit te breiden.

Veel dank aan onze 2023 sponsors:

Goud:
Acteo Services, Bright8, Deloitte, Eastdil Secured, Franz Famulla GmbH, Goldbeck, Hogan Lovells, Kamildak, Knight Frank, Raelogis, SBT Solutions

Zilver:
ABT, Aqua+, Aviss, Becosan, Clifford Chance, Hormann, Novha, JLL, Mayer Brown, Norton, Prangenberg & Zaum, RSI Protect, Skyclean, Uxello

Brons:
AnoDesign, Balder, Best Communication, Edit-Bee, Edit-Environment, Hollanddak, Innax, Q4U, Replato, RVB infra, Ultimoo

Nieuwer artikel
Prologis verwerft 6,5 hectare aan grond in regio Breda voor ontwikkeling van duurzaam warehouse

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.