Co-creatie

“Wanneer je een uitzondering op de regel maakt, creëer je een nieuwe regel, en waar eindigt dat?” – Virginia Colurcio

Onze filosofie is gebaseerd op een commitment om afstand te nemen van traditioneel voorschrijvend gedrag, vereisten en bedrijfsbeleid, en onze focus te verschuiven naar individuele verantwoordelijkheid en co-creatie op alle niveaus van de organisatie. Daarbij richten we ons op het inspireren om het goede voorbeeld te geven en mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

“Er is zoveel dat een bedrijf kan doen. Als iemand bijvoorbeeld vraagt: kun je gewoon een e-mail rondsturen waarin staat dat mensen na zes uur geen meetings meer moeten boeken? We geven mensen de flexibiliteit en vrijheid om te beslissen waar en wanneer ze werken. Met die vrijheid komt verantwoordelijkheid. Die meetings afslaan en daar duidelijk over zijn, is een kwestie van zelfzorg, die we van je verwachten. Dit is het niveau van leiderschap waar we elke dag aan werken”- Virginia Colurcio.

Leiderschap

Met verandering komt het besef dat leiderschapsontwikkeling noodzakelijk is om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Binnen People & Culture is een leiderschapsfilosofie die coaching ziet als een manier om mensen te helpen de juiste vragen te stellen in plaats van ze standaardantwoorden te geven. Open feedback geven en ontvangen is daar een onderdeel van en essentieel om te blijven luisteren, leren en beter te worden.

“Tijdens een recente meeting werd ik benaderd door een coördinator die vroeg of ze iets met mij kon delen. Ik zei, natuurlijk, het is de cultuur die we aan het bouwen zijn. Ze vertelde me dat ik erg chaotisch overkwam in de meeting. Waarop ik antwoordde, oh, vertel me meer. Als je dit soort dingen van je leeftijdsgenoten hoort, is dat goed, want je kunt alleen maar beter worden. Ik zeg altijd dat het een geschenk is.”, Virginia Colurcio.

Psychologisch welzijn

Essentieel in onze filosofie is het respecteren van betrouwbare en veilige omgevingen waar een open en eerlijk gesprek kan plaatsvinden. Door mensen de mogelijkheid te bieden om hun mening te geven, houden we ons bezig met een actieve inclusie-aanpak.

“We maken deel uit van een enorme organisatie en team en bieden natuurlijk trainingen en programma's op maat. Echter, wat echt helpt om de cultuur te veranderen, is om je open te stellen, meer te weten te komen over anderen, hoe ze zich voelen en naar bepaalde dingen kijken. Wat we afgelopen jaar dus vooral hebben gedaan, is het aangaan van dergelijke gesprekken. Dit is doorslaggevend gebleken.” - Olympia Barysz

Het is echt nodig om af te stappen van het “cultuurhandboek" en meer open te staan ​​voor het co-creëren van betekenisvolle relaties op het werk. Prologis People & Culture brengt de manier in kaart om medewerkers het vertrouwen te geven dat ze verdienen, zodat ze kunnen experimenteren, en op te gaan in de cultuur waar ze deel van willen uitmaken.

Ouder artikel
Prologis Europe neemt opnieuw deel aan Stelvio for Life-challenge
Nieuwer artikel
Prologis bekroond met Inaugurele Terra Carta-zegel door ZKH de Prins van Wales

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.