Terwijl de oorlog in Oekraïne doorgaat, zijn twee miljoen mensen het land ontvlucht. Hiervan is de meerderheid naar buurland Polen gereisd.

Prologis heeft geen logistiek vastgoed in Rusland of Oekraïne. Maar we hebben wel een grote aanwezigheid in andere Oost- en Centraal-Europese landen, inclusief Polen. Veel van onze werknemers – in Europa maar ook daarbuiten – hebben familie en vrienden die de gevolgen van de oorlog voelen.  

Aangezien het aantal vluchtelingen groeit, hebben veel van de goede doelen die hen helpen gevraagd of we ruimte beschikbaar hebben voor het opslaan van goederen. Met ons Space for Good programma bieden we kosteloos beschikbare ruimte aan verschillende non-profit organisaties en lokale autoriteiten. 

Daarnaast hebben we onze werknemers uitgenodigd om de hulpacties voor Oekraïense vluchtelingen van het Rode Kruis te steunen. Omdat de oorlog in Oekraïne ons aan het hart gaat, doneren wij zelf $2 voor iedere door onze medewerkers gedoneerde $1. Sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne hebben we samen met onze medewerkers, en inclusief onze bijdrage, al meer dan $400.000 USD gedoneerd. 

Prologis is een bedrijf waar mensen werken om het leven van anderen gemakkelijker en beter te maken, door de wereldwijde verplaatsing van goederen te faciliteren. We hopen dat de mensen uit Oekraïne terug kunnen keren naar een vreedzaam en vrij leven en land. Wij steunen hen.

Ouder artikel
Prologis breidt city hubportfolio uit: Amsterdam City DC1 volledig herontwikkeld en Amsterdam City DC5 nieuw verworven
Nieuwer artikel
DB Schenker verdubbelt magazijnfaciliteit met huur van Prologis Fokker Logistics Park DC3D

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.