Sinds 2013 laten medewerkers van Prologis over de hele wereld zich van hun beste kant zien op IMPACT Day, de jaarlijkse vrijwilligersdag waarop onze mensen hun laptop dichtslaan en de mouwen opstropen om een bijdrage te leveren aan de gemeenschappen waarin ze wonen en werken.

Op IMPACT Day dragen onze medewerkers de kernwaarden van Prologis – Integrity, Mentorship, Passion, Accountability, Courage en Teamwork (IMPACT) uit in de praktijk. Ze voeren  allerlei activiteiten uit, uiteenlopend van schoonmaakacties en het opknappen van voorzieningen tot verkeersveiligheidsprogramma’s.

In 2017 verrichtten meer dan 1.200 medewerkers van Prologis van 71 kantoren in 18 landen ruim 7.000 uur vrijwilligerswerk voor een maatschappelijk doel. De teams van Prologis werken samen met zo’n 40 maatschappelijke organisaties op het gebied van milieu, welzijn en onderwijs.

Het afgelopen jaar verrichtten onze Benelux-medewerkers vrijwilligerswerk voor het in Baarn gevestigde Sherpa, een organisatie die met gehandicapten werkt. De mensen van Prologis sprongen een dag bij met praktische ondersteuning.

Prologis Impact Day 2017
Nieuwer artikel
Prologis China uitgeroepen tot ‘E-Commerce Logistics Park Operator of the Year’

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.