Van alle Europese vakbeurzen is er geen die zoveel partijen uit de wereld van het logistieke vastgoed bij elkaar brengt als EXPO REAL in München. Met een veld van deelnemers en belangstellenden van gemeentes, beursgenoteerde en private investeerders, ontwikkelaars, bouwbedrijven en anderen is het de perfecte gelegenheid om bij te praten over groei en kansen.

Voor velen is EXPO REAL een vast agendanummer en een geweldige kans om te netwerken en uit te vinden wat er speelt op de Europese logistieke markt. Voor ons is het een kans om ideeën uit te wisselen, nieuwe mogelijkheden te verkennen en de waarde van langlopende relaties te onderstrepen. We zijn aanwezig met een enthousiast en deskundig team om contacten te leggen, expertise en inzichten te delen en samenwerkingen op te zoeken.

Volop contactmogelijkheden

We hebben voor EXPO REAL een aantrekkelijk programma samengesteld. Waar we voor staan: we focussen op het creëren aandeelhouderswaarde met een strategisch opgebouwde portefeuille van A-klasse vastgoedobjecten. We hebben een slagvaardig ontwikkelingsbeleid en leggen ons toe op een toekomstgerichte kapitaalinzet. We delen onze expertise op het vlak van investeringen en ontwikkelingsmogelijkheden. We kijken verder graag samen naar de toekomst, ingegeven door onze visie op het creëren van betekenisvolle vastgoedinnovaties.

Paneldiscussie – Speel in op de ontwikkelingen van morgen. We steken veel tijd en energie in het volgen en analyseren van trends in onze sector. Onze klanten kunnen zo goed onderbouwde beslissingen nemen in de markten waarin ze actief zijn. Kom daarom naar onze paneldiscussie ‘Logistics in Europe: Getting Ready for the Next Phase’ en neem kennis van de brede perspectieven van een aantal gerenommeerde investeerders die wij hebben uitgenodigd.

Netwerken – Na een lange dag van afspraken is het fijn om even te relaxen. Daarom nodigen we onze stakeholders, partners en collega’s uit om samen met gelijkgestemden de dag af te sluiten in een informele sfeer, met een goede borrel.

Career Day – Logistiek vastgoed is een van de meest gewilde asset classes De Europese markt voor logistiek vastgoed groeit immers gestaag, beïnvloedt door structurele verschuivingen in de mondiale handel, veranderend consumentengedrag, de groei van webwinkelen en de herschikking van supply chains – een fascinerende omgeving! Ook de sector zélf ondergaat ingrijpende veranderingen; op EXPO REAL Career Day gaan we graag het gesprek aan om ervaring te koppelen aan nieuwe kansen en talenten. Of het nu gaat om advies, begeleiding of simpelweg informatie – wij staan klaar voor je.

Bezoek ons op EXPO REAL

We vinden het leuk om persoonlijk kennis te maken. Dus bezoek ons op de Prologis-stand of maak een afspraak om een van onze teamleden te ontmoeten. Kijk voor meer informatie op onze event site.

Ouder artikel
Prologis tekent huurovereenkomsten voor 225.000 vierkante meter

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.