We hebben onze Essentials Marketplace officieel voor Europa gelanceerd, een snelle en gemakkelijke inkooptool die klanten kostbare tijd bespaart bij het opzetten, uitbreiden of upgraden van hun activiteiten. Dit online platform is gebaseerd op solide, service-first-principes en biedt een reeks belangrijke magazijninterieurproducten en volledig beheerde installatieprocessen.

De basis van onze Essentials Marketplace is inspelen op de behoeften van onze klanten aan passende oplossingen. Met meer dan 18 miljoen vierkante meter logistiek vastgoed in heel Europa, hebben onze schaal en expertise ons in staat gesteld om samenwerkingen aan te gaan met betrouwbare leveranciers, waardoor we klanten gemakkelijk toegang kunnen bieden tot de apparatuur die ze nodig hebben tegen aantrekkelijke tarieven. We kunnen zorgen voor de productaankoop van onze klanten, waardoor wij het hen gemakkelijker maken en hen in staat stellen zich te concentreren op de behoeften van hun eigen klanten.

Producten die beschikbaar zijn op de Prologis Essentials Marketplace zijn:

Prologis SolarSmart: groene energieproductie die onze klanten helpt de impact van hun activiteiten op het milieu te verminderen. In heel Europa maken 108 van onze klanten al gebruik van zonne-energiesystemen die we hebben geïnstalleerd en onderhouden. Ons team van experts staat klaar om nieuwe klanten te helpen met het overschakelen naar een groenere en duurzamere energieoplossing, met alle voordelen die het verminderen van de CO2-voetafdruk van een bedrijf met zich meebrengt.

LED-verlichting: aangezien veel van onze klanten langer werken, helpt LED-verlichting het welzijn van medewerkers te verbeteren en het energieverbruik en de kosten te verlagen. Via onze Essentials Marketplace kunnen klanten eenvoudig en voordelig upgraden naar ‘slimme’ LED-magazijnverlichting, met bewegingssensoren en daglichtregeling.

Magazijnstellingen: het inrichten van een magazijn met stellingen kan een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. De kennis die we al hebben over de gehuurde ruimte van een klant en ons gevestigde netwerk van leveranciers stelt ons in staat om een stap voor te zijn als het gaat om het ontwerpen, aanschaffen en installeren van standaardstellingen, mezzanines of geautomatiseerde systemen. Onze wereldwijde schaal stelt ons in staat om concurrerende markttarieven te garanderen en innovatieve, geteste oplossingen te bieden, zodat klanten toegang hebben tot een breed scala aan hoogwaardige stellingsystemen.

Vorkheftrucks: essentieel voor de vlotte operatie en efficiënte werking van elk magazijn. Onze complete vorkheftruckoplossingen bieden klanten een eenvoudige en kosteneffectieve inkoopoplossing voor een selectie van scherp geprijsde, voorgeconfigureerde vorkheftrucks, reachtrucks en pallettrucks.

In de volgende fase van Essentials Marketplace van Prologis in Europa wordt het platform uitgebreid met Facility Management en Customer Resource services, om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden in alle interacties met klanten.  

Bezoek de website pagina voor meer informatie. 

Ouder artikel
'Circulariteit is een grote bonus' - een interview met Tarkett
Nieuwer artikel
Sander Breugelmans benoemd tot nieuwe Regional Head Northern Europe

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.