Ben je bijna afgestudeerd, of heb je onlangs jouw diploma behaald? Perfect! Ons bedrijf is voortdurend aan het groeien, we zijn altijd op zoek naar jonge, getalenteerde individuen en ervaren professionals. Binnen ons graduate program, enthousiasmeren we gemotiveerde studenten en afgestudeerden over de logistieke vastgoed sector – en bieden we waardevol inzicht in ons werk.

Bij Prologis profiteer je van de samenwerking met ervaren collega’s. Tegelijkertijd heb je de kans om vanaf het begin verantwoordelijk te zijn voor je eigen projecten. Je maakt deel uit van een klein dynamisch team, doet mee aan meetings en evenementen, en ontvangt uitgebreide begeleiding.

Bekijk onze video om te zien wat een aantal van onze jongere werknemers te zeggen heeft over hun ervaringen.

“Om altijd één stap vooruit te zijn, streven wij naar het aanbieden van een internationale en innovatieve werkomgeving,” zegt Olympia Barysz, director, HR business partner, Prologis. “Het delen van ideeën en meningen, communiceren als gelijken, en samenwerken tijdens activiteiten creëren vertrouwen en een constructieve werksfeer waardoor we samen kunnen groeien. Dit is hoe partnerschappen voor de toekomst worden gecreëerd – met onze collega’s, klanten en business partners.”

Groei met ons! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen. Bekijk de vacatures bij Prologis.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.