“Het Prologis jaarverslag 2021 laat zien dat we ons onderscheiden met onze schaal, bereik en unieke groeifactoren. We hebben al een tijd geleden de overstap gemaakt van reactievermogen naar paraatheid en zijn in een positie om toonaangevende service aan onze klanten en een maximaal rendement voor onze aandeelhouders en investeerders te bieden. Ondanks dat dit een recordjaar is, zijn we er zeker van dat het beste nog moet komen.” – Ben Bannatyne, President Prologis Europa.

Terwijl de wereld worstelde met het tweede jaar van de COVID-19-pandemie en de aanzienlijke verstoring van de wereldwijde supply chain, vond Prologis nieuwe manieren om klanten, werknemers en gemeenschappen te helpen.

Dit is te lezen in het Prologis jaarverslag, dat nu beschikbaar is op de website. Lees de volledige brief van medeoprichter, CEO en voorzitter van Prologis Hamid R. Hoghadam op Prologis.com, met een bijbehorende video.

De belangrijkste punten omvatten:

  • Een recordjaar

Gedreven door ons unieke portfolio en bedrijfsmodel, was 2021 het sterkste jaar in de geschiedenis van ons bedrijf. De uitdagingen waarmee we werden geconfronteerd en die we aangingen – tijdens wederom een moeilijk jaar voor de wereld als geheel – lieten zien wat Prologis onderscheidt in de markt. Met leegstand op recorddiepte en stijgende markthuren die geen tekenen van vertraging vertonen, is onze portefeuille van 1 miljard vierkante meter klaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

  • Unieke groeidrijfveren

Ons Capital Deployment-team is de beste in de branche en is vooral bedreven in het vinden van nieuwe en creatieve manieren om ons portfolio uit te breiden in de meest gewilde logistieke markten ter wereld. Onze strategische kapitaalactiviteiten vormen een integraal onderdeel van ons bedrijfsmodel. Strategic Capital heeft een ongelooflijke vraag naar onze fondsen gezien, die nog steeds sterke rendementen opleveren.

Annual Report
  • Investeren in gemeenschappen

Voor ons betekent een goede buur zijn dat we er alles aan doen om de diensten en oplossingen te leveren die een echt verschil maken in het leven van individuen en in de welvaart van gemeenschappen. Zo hebben we ons Prologis Community Workforce Initiative (CWI) uitgebreid.

We investeren onze tijd en middelen in het aanbieden van trainingen, hernieuwbare energie, emissievrije voertuigeninfrastructuur en andere gezamenlijke inspanningen die ons tot de voorkeursaanbieder maken op het vlak van logistieke dienstverlening. We zorgen voor werkgelegenheid, nieuwe inkomsten en een groenere logistieke infrastructuur voor alle gemeenschappen waarin we leven en werken.

  • Nieuwe wegen inslaan: thought-leadership in actie

We hebben onze unieke rol in de industrie en supply chain benut om de mijlpalen van enkele van onze meest baanbrekende klanten, portfoliobedrijven en partners te vieren.

  • Cultuur & talent: het fundament van Prologis

Onze medewerkers over de hele wereld zijn van cruciaal belang geweest om ons bedrijf aan de top van onze branche te houden, terwijl we waarde blijven creëren en leveren buiten ons onroerend goed. Vorig jaar verwelkomden we honderden nieuwe collega's in het bedrijf.

  • Blik op de toekomst

Hoewel 2021 een recordjaar was, zullen de meeste voordelen van de huidige omgeving in de toekomst worden gerealiseerd, die een duidelijke lijn neerzetten voor aanhoudende groei. We kunnen met vertrouwen zeggen dat onze beste jaren nog moeten komen.

Ouder artikel
Burger Warehousing tekent langdurige huurovereenkomst met Prologis

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.