Afgelopen vrijdag 3 december meldden 35 medewerkers van Prologis Benelux zich samen met medewerkers van Hema om hulp te bieden aan Stichting Carabic, een stichting die gezinnen in Amsterdam ondersteunt. In het recent opgeleverde distributiecentrum Amsterdam City DC1 werden maar liefst 570 medische pakketten samengesteld voor de stichting. Het initiatief komt voort uit IMPACT Day, wat jaarlijks globaal door Prologis georganiseerd wordt. Hoewel deze dag in veel regio’s vanwege COVID-19 niet door kon gaan, kon Prologis Benelux op deze manier gelukkig toch een contributie maken.

 

ID

Stichting Carabic is al sinds 2013 actief in Amsterdam, en bestaat sinds 2015 als stichting. De stichting richt zich op maatschappelijke zelfredzaamheid, integratie en participatie in de breedste zin van het woord, van vooral kwetsbare Caribische en Moslimvrouwen en kinderen in Amsterdam Zuidoost en daarbuiten. Voor veel gezinnen is het een moeilijke tijd waarbij het beschikbare geld opgaat aan basisvoorzieningen. Met de medische pakketten wil Prologis hen de helpende hand bieden.

Sander Breugelmans, Regional Head Northern Europe bij Prologis: ‘’Het is geweldig om te zien hoe ons team en Hema samenwerken voor een goed doel en dat de ruimte van ons warehouse Amsterdam City DC1 goed van pas komt. Prologis medewerkers van over de hele wereld zijn al sinds 2013 actief betrokken bij IMPACT Day, en we willen dit ook de komende jaren voortzetten.‘’

ID

Nieuwer artikel
Prologis Research: hogere voorraden nodig om kwetsbare supply chain te beschermen

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.