Prologis heeft Bart Konings benoemd tot Capital Deployment & Leasing Director Benelux. Konings, voormalig Director Industrial & Logistics Agency bij JLL, wordt verantwoordelijk voor de leasing en capital deployment activiteiten in Zuid-Nederland. Samen met het Benelux team zal hij zich inzetten om nieuwe kansen te identificeren en de regio naar nieuwe ontwikkelingspaden te loodsen.

Bart Konings
 

''Bart Konings brengt 10 jaar vastgoedervaring en een Master of Science in Real Estate naar Prologis'', aldus Gina Helmold, Head of Capital Deployment, VP, Prologis. ''We zijn erg trots om hem in ons team te verwelkomen. Met zijn ervaring voegen we nog een doorgewinterde professional toe, evenals een complementaire set vaardigheden om onze Benelux-strategie waar te maken''.

Bart werkte de afgelopen drie jaar bij JLL als Real Estate Consultant Industrial & Logistics, waarna hij werd gepromoveerd tot Director Industrial & Logistics Agency. Daarvoor werkte hij bij Colliers International, waar hij zich specialiseerde in het identificeren van de behoeften van logistieke dienstverleners, met de nadruk op zowel verhuurders- als huurdersvertegenwoordiging. Voor deze functie bij Colliers International werkte Konings bij Kadans Science Partner waar hij verantwoordelijk was voor de acquisitie, het vastgoedbeheer en de groeidoelstelling van een portefeuille. Hij heeft een master in Real Estate van de Amsterdam School of Real Estate en een bachelor in Real Estate Management van de Avans Hogeschool in Tilburg.

''Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe professionele uitdaging en om deel uit te maken van het succesvolle Prologis Benelux team'', aldus Bart Konings. ''Het identificeren van ontwikkelings- en investeringsmogelijkheden in nieuwe en bestaande lokale markten heeft mijn grote interesse, en ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan het bevorderen van de groei, het versterken van de activiteiten en een waardevolle partner te zijn voor klanten, interne stakeholders en externe partners.''

Ouder artikel
Prologis Research: hogere voorraden nodig om kwetsbare supply chain te beschermen
Nieuwer artikel
Prologis maakt winstresultaten over het vierde kwartaal en het volledige jaar 2021 bekend

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.