Prologis, de wereldleider in logistiek vastgoed, deelde vandaag haar charitatieve impact in Europa en haar continue inzet voor lokale gemeenschappen en goede doelen. Europa's meest duurzame ontwikkelaar van industriële logistieke parken heeft een trotse geschiedenis van giften aan goede doelen en gemeenschappen. Onlangs hebben 12 van de Europese kantoren deelgenomen aan een ‘Dock Doors of Giving-campagne’ van een maand, gericht op het doneren van hoognodige fondsen aan goede doelen en communities die het hardst zijn getroffen door de COVID-19-pandemie.

ddog
 

Afgelopen donderdag 4 februari, op Wereldkankerdag, deelde Prologis hoe hun medewerkers en supply chain, samen met de Prologis Foundation, meer dan € 275.000 hebben gedoneerd aan 91 goede doelen in heel Europa, waarmee ze de oorspronkelijke doelstelling van € 200.000 overtroffen.

Donaties varieerden van financiële bijdragen tot voedsel, speelgoed en andere items. Ook werden voedselbanken en andere groepen voorzien van handdesinfectiemiddel en broodnodige persoonlijke  beschermingsmiddelen, waar grote vraag naar is.

ddog
 

“De Dock Doors of Giving-campagne gaat over meer dan alleen doneren. Het gaat om blijvende steun en toewijding aan de communities waar we deel van uitmaken ”, legt Sander Breugelmans, Senior Vice President, Regional Head Northern Europe uit. “Met deze campagne kunnen we laten zien hoe we echt een verschil kunnen maken voor goede doelen en maatschappelijke groepen, aangezien COVID-19 druk blijft uitoefenen op alle aspecten van het leven. Wat deze campagne extra waardevol maakt, is het feit dat onze medewerkers zelf de goede doelen konden selecteren. Dit versterkte de toewijding van onze medewerkers om een ​​bijdrage te leveren aan onze lokale communities nog meer."

ddog
 

In de Benelux steunde Prologis in totaal 17 goede doelen, waaronder Kika, Ronald McDonald Zuidoost Brabant en Warchild. Alle bijgedragen en geselecteerde goede doelen waren persoonlijk geselecteerd door onze medewerkers die bij de campagne betrokken waren.

Voor meer informatie over de Dock Doors of Giving campagne, bezoek www.dockdoorsofgiving.eu

Ouder artikel
Prologis is benoemd in de 2021 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World List
Nieuwer artikel
2020 Prologis Logistics Rent Index: Veerkracht wijst op aanhoudende groei en vraag

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.