Prologis, de wereldleider in logistiek vastgoed, is verheugd om het resultaat van zijn fondsenwervingsinspanningen voor 2021 te delen. In het afgelopen jaar hebben de Europese campagnes €211.192 opgehaald voor een breed scala aan goede doelen over het hele continent. Bijna €37.000 van dit bedrag is gedoneerd aan Nederlandse organisaties, waaronder donaties voor noodhulp aan het Rode Kruis na de catastrofale overstromingen in Nederland.

Dock Doors of Giving
Het fondsenwervingsjaar werd afgesloten met de jaarlijkse 'Dock Doors of Giving Campaign' van Prologis Europe, een initiatief in december waarbij elk van de 12 Europese kantoren van het bedrijf geld inzamelt, donaties doet en tijd vrijmaakt om liefdadigheidsinstellingen om goede doelen te helpen die in de buurt van de logistieke parken liggen.

Europese en lokale liefdadigheidsinstellingen
Naast de Dock Doors of Giving-campagne steunde Prologis ook een aantal Europese goede doelen. Deze omvatten donaties voor noodhulp aan het Rode Kruis na catastrofale overstromingen in Duitsland, Nederland en België en een tornado-ramp in de Tsjechië. Het bedrijf nam ook deel aan de lokale '45 Days of IMPACT', waar medewerkers de tijd namen om iets terug te geven aan hun gemeenschap door liefdadigheidswerk en fondsenwerving.

"Met groeiende sociale uitdagingen was het een belangrijk jaar om terug te geven, wat werd afgesloten met onze jaarlijkse Dock Doors of Giving-campagne", zegt Ben Bannatyne, President Prologis Europe. “In heel Europa heeft ons team een ​​toegewijde cultuur van geven. Prologis-mensen nemen regelmatig deel aan liefdadigheids- en welzijnsinitiatieven, ondersteund door door het bedrijf verstrekte vrijwilligersuren om samen een positieve​ kracht te zijn in de gemeenschappen die we dienen.”

Nederlandse goede doelen
In Nederland steunde Prologis in totaal 9 goede doelen, waaronder de Amsterdamse Speelgoedbank, Pax Kinderhulp, Stichting Carabic en het Rode Kruis. Alle goede doelen waaraan is bijgedragen, waren persoonlijk voor onze medewerkers die bij de campagne betrokken waren.

Ga voor meer informatie over de Dock Doors of Giving-campagne naar www.dockdoorsofgiving.eu.

Ouder artikel
Prologis maakt winstresultaten over het vierde kwartaal en het volledige jaar 2021 bekend

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.