Op 28 augustus 2021 zal een team van #prologispeople uit heel Europa opnieuw deelnemen aan de Stelvio for Life challenge - een 21 km lange bergbeklimming van de iconische Passo dello Stelvio in Italië ten behoeve van universele toegang tot gerichte behandeling van specifieke kankertypes op basis van hun individuele DNA-profielen.

Stelvio

Verder gaan waar we gebleven waren

‘We kunnen niet wachten,' legt Han Hoestra uit, directeur Treasury bij Prologis Europe. ‘Het evenement zelf is een integraal onderdeel van het ondersteunen van de missie van de stichtingen. Aangezien de editie van 2020 niet kon plaatsvinden vanwege COVID-19, betekent het veel voor onze collega's, sponsors en de organisatoren dat het evenement dit jaar wel kan plaatsvinden. En dat merken we, we zijn ongelooflijk vereerd door de mate van steun.’ - aldus Han Hoestra. 

Teruggeven

Dit jaar heeft een recordomwenteling van activiteit en organisatie plaatsgevonden vanaf het moment dat het evenement werd aangekondigd. Met iets meer dan twee maanden om de teamlogistiek en fondsenwervingsactiviteiten te regelen, is de bijdrage van buitenaf en van onze #prologispeople boven verwachting geweest. Het vergroten van het bewustzijn en de steun voor de Stelvio for Life stichting als een belangrijk goed doel is belangrijk en verandert echt levens.

Alle opbrengsten naar de stichting gaan 100% naar het ondersteunen van de stichting in haar missie om de meest effectieve behandelingen te identificeren en tegelijkertijd de bijwerkingen te minimaliseren. Dit gebeurt in samenwerking met het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT), die naast het matchen van DNA profielen met succesvolle behandelingen ook initiatiefnemer zijn van het internationaal gerichte Drug Rediscovery Protocol (DRUP). Deze studie, voor patiënten die geen behandelingsopties meer hebben, heeft als doel de toegang tot goedgekeurde doelgerichte therapieën te vereenvoudigen en next generation sequencing uit te voeren op tumorbiopten.

Elke euro helpt

Prologis heeft vanaf het begin 9 jaar geleden aan dit evenement deelgenomen en zal dat blijven doen zolang dat nodig is. Niet alleen de inspanningen van individuele deelnemers zijn fenomenaal geweest, maar de bijdrage is nog waardevoller geworden dankzij onze fantastische bedrijfssponsors die ons geholpen hebben onze beoogde verwachtingen ver te overtreffen.

Dank aan onze klanten, voor hun indirecte bijdrage via ons klantenbetrokkenheidsonderzoek en aan onze sponsors:

ASK Romein, Hogan Lovells, Pekabex, Sunrock, ABT bv, Aquaplus, Drees & Sommer, Hörmann, Kamil Dak B.V., Mayer Brown, Baustoffprüflabor Müller & Lobisch GmbH, Best Communications, Bright8, Consolidated, Hollanddak B.V., Replato Naamplaten & Signaleringen B.V., SkyClean Europe, Velis Real Estate Tech, Q4U en Infra Holland B.V.

Ouder artikel
Prologis Benelux solar project bereikt mijlpaal van 100 megawatt aan gecontracteerde zonne-energie

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.