De ideale componenten voor de perfecte ‘Get Together’? We ontdekten ze tijdens ons jaarlijkse Prologis Benelux-event voor relaties in Breda.

Uitstekende weersomstandigheden, een indrukwekkende locatie (Landgoed Wolfslaar), smakelijke catering (Manoir), inspirerend entertainment (illusionist Victor Mids over zakendoen) en een beperkt aantal toespraken. Dat waren de ingrediënten voor de succesvolle Prologis Benelux Get Together 2018 op 13 september. Met als hoogtepunt: de uitreiking van de prestigieuze ‘Prologis Benelux Award’. In ontvangst genomen door ‘No.1 Broker 2018’ Douglas van Oers, Co-Head of Logistics & Industrial bij Savills. Als dank voor een essentiële bijdrage die Van Oers met zijn bedrijf leverde aan Prologis bij de recente acquisitie van een strategische locatie in de Rotterdamse haven.

Het contactmoment van het jaar

En toen moest het echte netwerken nog beginnen. Daar ging het natuurlijk ook om in Brabant: samen bijpraten over ons vakgebied. “Normaal gesproken reizen we de hele Benelux af om elkaar te spreken, maar tijdens ons jaarlijkse feestje is echt iedereen samen,” vertelt Sander Breugelmans, VP Transactions Prologis Benelux. “We zien dit event dan ook als een fijn moment om even goed stil te staan bij onze partnerships. We kijken terug op een aantal mooie jaren, maar dit jaar was wel heel speciaal. Samen met onze partners slaagden we erin bijzonder veel mooie projecten op de kaart te zetten. En daar willen we iedereen die daaraan bijdroeg graag voor in het zonnetje zetten.”

De jaarlijkse Get Together van Prologis is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen. Het geheim? “We blijven zoveel mogelijk trouw aan ons concept,” zegt Breugelmans. “Zodat het vertrouwd blijft, iets om naar uit te kijken: hét relatie-event. Iedereen van ons heeft het natuurlijk razend druk, maar dit event dwingt echt om even stil te staan. En zo rustig en onder fijne omstandigheden bij te kunnen praten met elkaar. Daar gaat het vooral om: het vieren van een bijzondere relatie die we met elkaar onderhouden. Ik kijk nu al uit naar de volgende editie en voor mijn geval ben ik niet de enige – tot 2019 dus!”

Get Together 2018
 
Ouder artikel
De levenscyclus van een gebouw: Oosterhout DC1 beperkt koolstofuitstoot

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.