Op 1 februari opende Prologis een nieuw kantoor in Tilburg, naast het bestaande kantoor in Amsterdam. Het nieuwe kantoor stelt de medewerkers van Prologis – in het bijzonder het Customer Experience Team voor Benelux Zuid – in staat om nauwer samen te werken met klanten en stakeholders in Zuid-Nederland. De ligging in het hart van de zuidelijke regio zal Prologis ook helpen om de portefeuille verder uit te breiden, wat in lijn is met zijn groeistrategie in de regio.

“Door dicht bij de panden in de omgeving te zitten, helpt het extra kantoor het Customer Experience Team voor Benelux Zuid om zijn contacten te intensiveren en precies te zijn waar de actie is”, zegt Sander Breugelmans, SVP Regional Head Northern Europe. "Met de uitbreiding is het team volledig uitgerust om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen, om hun behoeften optimaal te bedienen."

Het nieuwe kantoor bestaat uit acht werkplekken, drie vergaderruimtes en een gemeenschappelijke lounge. De kantoren zijn ontworpen om ongeveer 10 medewerkers uit alle bedrijfssectoren te huisvesten, inclusief facility management, constructiebeheer, beheer van onroerend goed en klantervaring, leasing en kapitaalinzet. Het kantoor is direct gelegen aan de snelweg A58 en in de nabijheid van de Prologis Logistics parken Tilburg, Eindhoven en Waalwijk.

Prologis opens additional office in Tilburg
Office
Lounge
Office
Nieuwer artikel
2021 Prologis Logistics Rent Index: vraag naar recordhoogte, snelste huurstijging ooit

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.