Prologis, Inc. heeft huurovereenkomsten voor in totaal 225.000 vierkante meter in Zuid-Nederland getekend. De contracten gelden voor verschillende locaties in Zuid-Nederland, waaronder Waalwijk, Tilburg, Oosterhout, Venlo en Born. Het gaat hierbij zowel om overeenkomsten voor nieuwe als bestaande distributiecentra.

Verlenging samenwerking Ingram Micro

Van de 225.000 vierkante meter is 55.000 voor Ingram Micro, die de huurovereenkomst verlengde voor het distributiecentrum Waalwijk DC1. Tevens is overeengekomen dat zij het nabijgelegen DC2 van 18.000 vierkante meter betrekken. 

Jack Heijkans, Country Executive Benelux van Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services, vertelt: “Wij zijn blij dat we onze langlopende overeenkomst met Prologis wederom hebben verlengd. Wij kiezen voor Prologis omdat zij ons flexibiliteit in groei kunnen bieden op dezelfde locatie én omdat het aansluit bij onze strategie om in het zuiden van Nederland onze expansie verder vorm te geven.”

Gina Helmold, Vice President, Head of Developments Prologis Benelux, vult aan: ”Wij zijn erg blij de groei van Ingram Micro te kunnen faciliteren door onze langdurige samenwerking uit te breiden. Het is verder goed om te zien dat ook diverse andere klanten wederom hebben gekozen voor Prologis.”

Ontwikkeling hoogwaardig logistieke bedrijfsruimte

Sander Breugelmans, Vice President, Country Manager Prologis Benelux, licht toe: “Nederland blijft een geliefde locatie voor onze klanten. Het is de toegangspoort tot Europa. De economische groei en toegenomen uitgaven van consumenten hebben de vraag naar logistieke bedrijfsruimte vergroot. Wij proberen hier op een verantwoorde wijze op in te spelen door vooral op specifieke logistieke hotspots uit te breiden. Deze voorzien we van toekomstbestendige logistieke faciliteiten die niet alleen aan de wensen voldoen van de huidige gebruiker, maar die ook passend zijn voor een tweede of derde generatie klanten.”

Waalwijk DC1
Waalwijk DC1

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.