Prologis, Inc., de wereldwijde leider in logistiek vastgoed, heeft een nieuw pand aangekocht op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. Het distributiecentrum, gebouwd in 2018, beslaat 9.900 vierkante meters en ligt dichtbij twee andere Prologis panden (DC1 and DC2) op het bedrijventerrein. Het nieuwverworven warehouse is volledig verhuurd voor een periode van tien jaar.

Prologis Park Utrecht Lage Weide

 

Portfolio

De strategische en centraal gelegen locatie van deze acquisitie is volledig in lijn met de strategie van Prologis om logistieke stadsknooppunten te creëren rondom grote steden, om zo in te spelen op de groeiende vraag naar stadsdistributie en duurzame ‘last mile’-levering. Jack Geurtjens, Vice President Capital Deployment bij Prologis, over de aankoop: “We zijn verheugd dit pand aan onze portefeuille toe te voegen. Lage Weide is een van de meest strategische logistieke hotspots van Nederland en daarom breiden we onze aanwezigheid in deze markt graag uit.”

Bij deze acquisitie is Prologis ondersteund door JLL (vastgoedadvies) en Clifford Chance (juridisch advies). Technisch support werd geleverd door CBRE.

Ouder artikel
Prologis verwerft nieuw pand op strategisch belangrijke locatie in regio Zaventem
Nieuwer artikel
Prologis neemt vastgoed Crossbay over en breidt hiermee stedelijke infill-portefeuille uit in zeven Europese landen

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.