Property management is één van onze kernactiviteiten. We ontwikkelen en acquireren objecten met het doel deze jarenlang in de portefeuille te houden, dus we onderhouden ze alsof we er zelf in wonen. We kiezen de modernste installaties, hechten veel belang aan energiezuinigheid en zorgen ervoor dat het er aantrekkelijk en uitnodigend uitziet. Die filosofie sluit naadloos aan bij Ruben Vogels, Property Manager bij Prologis Benelux.

Vogels werkt sinds 2016 bij Prologis Benelux. “Mijn rol in één zin? Een goed gastheer zijn voor onze klanten”, aldus Vogels. “Dat betekent dat we ze helpen met de financiële en juridische aspecten van de huurovereenkomst, maar het houdt ook in dat we ervoor zorgen dat ze hun bedrijfsprocessen optimaal kunnen inrichten door ze perfect onderhouden huisvesting aan te bieden.’’

Vogels, die meer dan tien jaar ervaring heeft in Property Management, geeft aan dat zijn rol in de vastgoedmarkt veel overeenkomsten vertoont met werken in de hospitalitysector: “Ik investeer echt in de relaties met mijn klanten. Dat betekent dat ik onze vastgoedlocaties vaak bezoek om met eigen ogen te zien of alles naar behoren verloopt. Als je weet wat er speelt en de business goed kent, kun je de klanten gericht adviseren over de beste en meest efficiënte manier om de accommodatie te gebruiken.”

“We zijn er niet alleen op de momenten dat de klant onze hulp inroept”, benadrukt Vogels. “Vaak hebben kleine gebaren een even grote impact.” Dat zijn de dingen waardoor Vogels trots is op de relaties die hij met zijn klanten opbouwt. Het begint al in de aanloop naar de ondertekening van het huurcontract: “Ik spreek met ons leasingteam, de projectontwikkelaar en de nieuwe klant voordat het pand wordt overgedragen. Onze toekomstige klanten weten wie hun ‘gastheer’ is als ze in het gebouw trekken. En ik ken het verhaal achter het gebouw en de klant. Dat is de basis voor een jarenlange relatie.’’

Het afgelopen jaar heeft het Property Managementteam extra aandacht besteed aan de contractafspraken met de facilitypartners over het kwaliteitsniveau van de dienstverlening. Ruben “Prologis maakt zich sterk om de beste service te leveren en dat verwachten we ook van onze facilitypartners. We hebben daarom een uitgebreid netwerk opgebouwd met de beste leveranciers die er zijn. Ook dat is onderdeel van mijn takenpakket. We werken met organisaties die snappen hoe wij werken: alles voor de klant.”

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.