Binnen een wereld die constant in beweging is, blijft Dagmar Koekkoek - backbone van Prologis Property Management - altijd rustig. Een kwestie van prioriteiten stellen, noemt ze het. Goed luisteren én kijken. “Hoe lopen de lijnen? Welke deals vinden er plaats? Waar gebeurt wat?”

Nieuwsgierig is ze altijd geweest. Ook bij haar vorige werkgever, Hearst Magazines op het Koningsplein in Amsterdam, uitgever van onder andere zakenblad Quote. Ze werkte bijna twaalf jaar als officemanager op het directiesecretariaat. Ze bemoeide zich onder andere met verbouwingen, hoewel die in de kern niet tot haar taak hoorden. Het bleek de missing link voor een recruiter om haar in 2014 te koppelen aan Prologis.

Flexibiliteit met 100 kilometer per uur

Inmiddels is ze niet meer weg te denken binnen haar team. Een hechte, gedreven groep in een dynamische wereld met een open cultuur. “Hier kan ineens alles 180 graden anders zijn. Dat vraagt om flexibiliteit en energie. Samen met 100 kilometer per uur door de dag heen denderen. Uitdagend!”

Droombaan

Als ze aan buitenstaanders vertelt over haar werk dan begint Dagmar meestal vanzelf over e-commerce. “De pakjes die je online bestelt, komen vaak uit een van de distributiecentra die we met Prologis Property Management beheren. Dan zeg ik er vaak trots bij dat Prologis een beursgenoteerde multinational is en de grootste ter wereld in zijn soort. We beheren warehouses van de grootste bedrijven.”

Ze heeft een droombaan zegt ze zelf. “Ik maak deel uit van een fijn team, een geoliede machine die gespecialiseerd is in ontzorgen. Het geheim zit ‘m volgens mij ook in de verschillende achtergronden van de collega’s. Iedereen bij ons brengt weer iets anders in. Goed gescout denk ik dan. Een voetbalteam wordt ook geen kampioen met 11 middenvelders.”

Die metafoor uit de sport is geen toeval. Dagmar volgt als serieuze fan het voetbal wekelijks op de voet. Ze trekt graag parallellen tussen haar baan en favoriete teamsport. “Als we de mensen die bij Prologis de contracten afsluiten mogen beschouwen als onze spitsen, dan vormen wij bij property management toch wel het middenveld. Maar ook op onze werkvloer begint de ene linie weinig zonder de andere.”

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.