Prologis Europe kondigde op 9 januari aan dat Sander Breugelmans met ingang van 1 januari 2023 benoemd is tot Head of Capital Deployment Europe. Hiermee neemt hij de rol over van Joseph Ghazal, die nu leidinggeeft aan het Global Capital Deployment team bij Prologis.

In zijn functie zal Breugelmans toezicht houden op alle teams die verantwoordelijk zijn voor investeringen, zoals grond, ontwikkelingsactiviteiten, acquisities, verkopen en fondsbijdragen in de 12 Europese landen waar Prologis actief is. Breugelmans is sinds 2006 in dienst bij Prologis en heeft als countrymanager een significante groei gerealiseerd met het Benelux-team. Recentelijk heeft hij als Regional Head de Noord-Europese portefeuille in nieuwe markten uitgebreid.

"Ik kijk ernaar uit om direct samen te werken met Sander en kansen te ontwikkelingen die onze portefeuille versterken, en om onze klanten het hoogwaardige logistiek vastgoed te bieden waar we bekend om staan, vooral op stedelijke locaties,” zegt Ben Bannatyne, president bij Prologis Europe. “Zijn gedrevenheid en vermogen om succesvolle teams op te bouwen met mensen met verschillende achtergronden en culturen zullen van grote waarde zijn nu hij zijn focus verbreedt naar de hele EU-regio.”

Breugelmans brengt in deze functie meer dan 20 jaar kennis en ervaring met zich mee op het vlak van logistiek vastgoed in Europa en de VS, met expertise in vastgoedkapitaalmarkten, logistiek vastgoed, vastgoedbeheer, transaction sourcing, underwriting, contractonderhandeling en uitvoering.

Prologis is de wereldleider in logistiek vastgoed met een focus op veeleisende, snelgroeiende markten, en bezit in Europa meer dan 22 miljoen vierkante meter vastgoed in 12 landen.

Ouder artikel
Morrison Express optimaliseert activiteiten door ondertekening huurcontract voor duurzame faciliteit Prologis Park Eindhoven DC4
Nieuwer artikel
2022 Prologis Logistics Rent Index: Logistieke huurindex opnieuw gestegen naar recordhoogte

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.