‘Building tomorrow, transitie naar de vastgoedketen van de toekomst’. Dat was het thema van het op 7 december gehouden Vastgoedsymposium in Amstelveen, georganiseerd door ambitieuze studenten met een interesse in vastgoed. Prologis was voor de tweede keer van de partij.

De betrokkenheid van Prologis bij het jaarlijkse Vastgoedsymposium - waarbij masterstudenten vastgoedmanagement in gesprek gaan met toonaangevende bedrijven uit de branche - komt niet uit de lucht vallen. Als marktleider in logistiek vastgoed draagt Prologis toekomstig vastgoedtalent een warm hart toe. Participatie aan dit event biedt Prologis de mogelijkheid om toptalent aan zich te binden.

Kennis delen
Het Vastgoedsymposium is een van de mogelijkheden voor studenten én Prologis om elkaar beter te leren kennen. De mensen bij Prologis zijn mentoren voor de studenten, wat bijdraagt aan verdere kennisdeling.  

Verrassen
Gina Helmold, head of developments van Prologis Benelux, begeleidde een van de caseronden. Helmold: “We zien vaak dat logistiek vastgoed nog niet altijd top of mind is bij vastgoedstudenten. Dat is zonde want de logistieke vastgoedmarkt heeft een onstuimige groei doorgemaakt. Het ontwikkelde zich van een nichemarkt tot een volwassen markt. Er valt veel te leren in deze sector. En die mogelijkheden krijg je vooral ook bij Prologis. Wat ik persoonlijk heel leuk vind aan deze bijeenkomsten is het ontmoeten van nieuw talent en mij te laten verrassen door hun ideeën.”  

Investeren
Prologis investeert graag in inhoudelijke bijdragen, ook op het Vastgoedsymposium. Bram Verhoeven, senior vice president, regional head Northern Europe, nam deel aan de plenaire paneldiscussie met andere toppers uit het vak. “Ik zie verrassend veel talenten rondlopen die kunnen bijdragen aan het innoveren van de vastgoedbranche. We zien het als onze taak om deze talenten een kans te geven. Als oud-lid van een van de organiserende verenigingen heb ik bovendien een persoonlijke binding met het Vastgoedsymposium. Ik ben er trots op dat Prologis als partner bij kan dragen aan de verdere ontwikkeling van talent.”

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.