AMSTERDAM (26 februari 2019) – Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed kondigt vandaag een meerjarige huurovereenkomst aan voor 20.000 vierkante meter met Staci België, Europees specialist in detail picking sinds 1989.

20.000 vierkante meter
Staci België is sinds 2008 huurder op het distributiecentrum Boom DC1, onderdeel van Prologis Park Boom, dat is gelegen op het industriepark Krekelenberg. Dit park omvat uit vier eenheden met een totale oppervlakte van ongeveer 40.000 vierkante meter aan moderne distributie faciliteiten. Staci België huurt hiervan 20.000 vierkante meter. Met de overeenkomst zijn alle ruimten langjarig verhuurd. Andere huurders in Boom zijn C&A en Selecta/Pelican Rouge.

Groeiende vraag logistieke markt in Vlaanderen
“We zijn zeer blij met de voortzetting van de samenwerking met Staci België. Deze overeenkomst past in beeld van een aantrekkende logistieke markt in Vlaanderen gedurende het laatste kwartaal van 2018. We hebben op dit moment nog maar één pand voor verhuur beschikbaar en wel op ons park in Willebroek. We hebben wél mogelijkheden om uit te breiden met nieuwbouw in Boom maar ook op onze parken in Tessenderlo en Tongeren. Zo kunnen wij onze klanten flexibiliteit in groei blijven aanbieden”, aldus Marijn van den Heuvel, Director Leasing Officer Prologis Benelux. 

Jens Vercammen, CEO Staci België licht de overeenkomt toe: “We zijn ambitieus en willen doorgroeien. Met Prologis werken wij al langere termijn prettig samen. Zij beschikken over vestigingen op de juiste logistieke hubs in België en kunnen ons zo helpen onze groeiambities zoals hier in Boom vorm te geven.”

Prologis is een vooraanstaand dienstverlener in logistiek vastgoed in de Benelux en was op 31 december 2018 eigenaar van ongeveer 2 miljoen vierkante meter logistiek vastgoed.

MEDIA CONTACT

Noord-Europa
België, Nederland, Duitsland, Zweden
Danielle van der Lem, Marketing & Communications Manager NER
+31 20 655 6638
[email protected]
Amsterdam, Nederland

OmnicomPublicRelationsGroup
Eline Badoux
+31 (0)6 4410 4008
[email protected]

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.