AMSTERDAM (26 juni 2018) – Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed kondigt vandaag aan dat het een built-to-suit overeenkomst heeft getekend voor meer dan 70.000 vierkante meter met een aanbieder van hightech elektronica. De nieuwe faciliteit (DC8) komt te staan aan de Green Port Lane op bedrijvenpark Trade Port Noord in Venlo.

Vier units
Prologis bouwt een state-of-the-art 90.000 vierkante meter distributie faciliteit waarvan de elektronica gigant 70.000 vierkante meter gaat huren. Dit staat gelijk aan de huur van drie van de in totaal vier units van het pand. De overige 18.000 vierkante meter zal op risico worden gebouwd en is in april 2019 beschikbaar voor de markt.

Langetermijnpartnership
“De samenwerking met deze klant, die al wereldwijd al op veel plekken bestaat, vindt nu ook plaats in Venlo, een logistieke hot spot in Nederland. We kijken er naar uit om deze samenwerking verder uit te breiden. We zijn ook blij om te vermelden dat we hier nog eens met 100.000 vierkante meter kunnen uitbreiden”, aldus Bram Verhoeven, country manager Prologis Benelux, over de overeenkomst.

Hightech campus
Wethouder van de gemeente Horst aan de Maas, Bob Vostermans: “We zijn er trots op een nieuw bedrijf te mogen verwelkomen binnen onze gemeente. Samen met onze langetermijnpartner Prologis blijven we concentreren op onze ambitie om klanten aan te trekken zoals hightech bedrijven die zich in onze regio willen vestigen.”

Prologis werd geadviseerd door Jones Lang LaSalle, Cushman & Wakefield en DLA Piper.

Prologis is één van de leidende dienstverleners in logistiek vastgoed in de Benelux en eigenaar van circa 2 miljoen vierkante meter aan logistiek vastgoed.

MEDIA CONTACT

Noord-Europa
België, Nederland, Duitsland, Zweden
Danielle van der Lem, Marketing & Communications Manager NER
+31 20 655 6638
[email protected]
Amsterdam, Nederland

OmnicomPublicRelationsGroup
Eline Badoux
+31 (0)6 4410 4008
[email protected]

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.