Property Management

Een eigen property-managementteam

Ons bekroonde team van vastgoedbeheerders heeft hart voor de klant. Wanneer u zich met uw bedrijf vestigt op een Prologis Park, gaan onze collega’s direct aan de slag om uw business te doorgronden en uw behoeften in kaart te brengen.

Prologis ParkLife Your Business

Een breed scala aan parkservices, toegesneden op ondersteuning van uw bedrijfsvoering

Ons team zorgt dat alle voorzieningen op het park perfect in orde zijn, van beveiliging en onderhoud tot en met gladheidsbestrijding en het faciliteren van het woon-werkverkeer. Gezien de omvang van de Prologis-parken kunnen we ook aanvullende diensten leveren, zoals sneeuwvrij maken van de wegen en schoonhouden van het terrein, wat niet haalbaar zou zijn bij het exploiteren van één gebouw of kleine complexen. Bovendien kunnen we door onze schaalgrootte voordelig diensten inkopen en de besparingen doorgeven aan onze klanten.

Prologis PARKlife
Park Life

Park Life

We creëren ruimtes en plekken waar onze klanten kunnen excelleren en waar iedereen met plezier werkt.

PARKlife - uw mensen
Uw mensen

Uw mensen

Uw mensen hebben recht op de beste werkomgeving; daarom zijn onze gebouwen ontworpen vanuit de behoeften van de werknemer.

PARKlife - uw gemeenschap
Uw gemeenschap

Uw gemeenschap

Wanneer u uw activiteiten onderbrengt op een Prologis-park, worden uw bedrijf en uw werknemers onderdeel van een bloeiende parkgemeenschap.