WELL Building plants

Gebouwd voor welzijn

In het ontwerp van onze gebouwen staat het welzijn van uw medewerkers voorop. We kiezen zoveel mogelijk voor een warme, lichte werkomgeving. Veel van onze gebouwen bieden aanvullende voorzieningen als stiltekamers, fitnessruimtes, moderne kantoorvoorzieningen, ruime koffiehoeken en dakterrassen.

Parklife - Een bloeiende gemeenschap

Een bloeiende gemeenschap

Het netwerk van Prologis-parken is iets bijzonders, en we zijn trots op het gemeenschapsgevoel dat op en rond die parken is ontstaan. De parken zijn niet alleen locaties waar de klant zijn activiteiten optimaal kan verrichten, maar ook plekken waar het geweldig werken is en waar vaak ook de lokale gemeenschap welkom is.

Prologis Impact Day 2017

We doen het samen

Binnen ons netwerk van ruim parken werken klanten samen met ons property-managementteam aan het versterken van de relatie met de lokale gemeenschappen. Zo halen we bijvoorbeeld geld op voor lokale goede doelen, werken we samen met scholen, bieden we waardevolle werk- en opleidingsmogelijkheden en zetten we initiatieven op om de lokale gemeenschap te ondersteunen, zoals zwerfvuilopruimingsacties en wijkverbeteringsprojecten.

Deze wens om iets terug te doen voor de lokale gemeenschap is iets wat we gemeen hebben met onze huurders. We spannen ons daarom in om langdurige vertrouwensrelaties aan te gaan met de lokale gemeenschap.

 

PARKlife - uw bedrijf
Uw bedrijf

Uw bedrijf

We verzorgen het dagelijks beheer van het park en bieden u toegang tot ons klantgerichte serviceteam, zodat u zich op uw business kunt concentreren.

PARKlife - uw mensen
Uw mensen

Uw mensen

Uw mensen hebben recht op de beste werkomgeving; daarom zijn onze gebouwen ontworpen vanuit de behoeften van de werknemer.

Prologis PARKlife
Park Life

Park Life

We creëren ruimtes en plekken waar onze klanten kunnen excelleren en waar iedereen met plezier werkt.